Onze visie

Er zijn voor mensen. Dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Naast opleiding en werkervaring gaan we in onze gesprekken dan ook dieper in op persoonlijkheid, drijfveren, wensen en passies. Ook een vacature is meer dan een takenpakket. Er zit een bedrijf achter met mensen en een eigen cultuur. Op zoek gaan naar de mens achter het bedrijf en de mens achter het cv is onze passie en maakt ons sterk. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken.

Onze waarden

Empathie

Dit is voor ons de beste vorm van communicatie. Wij (h)erkennen de gevoelens en behoeften van anderen zodat we hiermee maximaal rekening kunnen houden.

Passie
Wat je graag doet, doe je goed. Dat geldt ook voor ons. Onze medewerkers bewijzen elke dag dat passie gecombineerd met kennis van zaken een winnende combinatie is.

Creativiteit
Wij stellen ons steeds in vraag en gaan op zoek naar vernieuwing, andere invalshoeken of werkwijzen om al onze klanten beter te kunnen dienen.

Integriteit
We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen… respectvol en transparant.

Resultaatgerichtheid
Wij ondernemen effectieve en efficiënte acties om het doel te bereiken, ondanks tegenslagen of afleidingen en rekening houdend met gemaakte afspraken en deadlines.

Onze historiek

In 1999 richtte ondernemer Eric Bakker het bedrijf Bakker & Partners op. Na een succesvolle carrière binnen de uitzendsector, besloot hij zijn eigen werving- en selectiekantoor op te richten. Uitgangspunten hierbij waren kwaliteit, passie en het centraal stellen van de competenties van de kandidaten. In 2004 werden de activiteiten uitgebreid met individuele outplacement op senior-niveau, om vervolgens in 2008 te verbreden tot alle facetten binnen outplacement, intussen bekend onder de merknaam Travvant. Travvant wordt geleid door Annick Huybrechts. www.travvant.be

In 2010 werd een afdeling opgericht gespecialiseerd in assessment & development centers. Hierin kadert ook de recente overname van Belgische afdeling van GITP. GITP – Results through People wordt als autonoom bedrijf geleid door Karen Breughelmans. www.gitp.be

1 januari 2016 ziet Step & Find het daglicht. Hiermee wil de groep een duidelijke positionering van de verschillende wervingsactiviteiten neerzetten:

  • – Bakker & Partners: werving en selectie van middel & senior management
  • – Step & Find: rekrutering van young potentials en operationele rollen

 

HR Excellence Awards

BAKKER & PARTNERS WINT HR EXCELLENCE AWARD
‘BEST EXECUTIVE SEARCH & SELECTION COMPANY’.

Ook dit jaar was Bakker & Partners opnieuw genomineerd voor de HR Excellence Awards. Dit initiatief beloont
de HR Service providers die zich onderscheiden door het brengen van innovatie, topprestaties en toegevoegde
waarde voor hun klanten. De HR Excellence Awards worden georganiseerd volgens strikte en transparante
regels, onder toezicht van een onafhankelijke jury die bestaat uit 12 gereputeerde HR Directors. Daarnaast
zijn de Excellence Awards ook een erkenning vanuit de HR community, die ook een stem kon uitbrengen.

 

Werken voor Bakker & Partners

Wij zijn steeds op zoek naar ervaren consultants. Heb je interesse? Stuur dan spontaan jouw cv door naar hr@bakker.be.