Sales & marketing
Antwerpen
Permanent

Voor onze klant Larcier-Intersentia (groep Lefebvre-Sarrut) zoeken we een Digital Product Manager.

Lefebvre-Sarrut is een internationale groep met hoofdkantoor in Frankrijk, gestructureerd rond twee kennisdomeinen: professionele uitgeverijen en beroepsopleidingen. De groep Lefebvre-Sarrut is op de Europese markt een belangrijke juridische en fiscale uitgever en een toonaangevende speler op het gebied van juridische en fiscale opleidingen.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde Product Manager voor het managen van productontwikkelingsprojecten en nog te ontwikkelen digitale producten voor de Corporate markt (bedrijven met meer dan 150 werknemers). Na de lancering ben je dagelijks verantwoordelijk voor het beheer van een aantal producten van onze marketunit Corporate.

DE FUNCTIE

Je maakt deel uit van de marktunit Corporate en rapporteert hiërarchisch aan de marktunit directeur Corporate.
Je bent in staat om marktonderzoek te doen, marktgegevens te verzamelen, klantinterviews af te nemen en deze informatie te analyseren zodat je een productplan en business case kunt opstellen.
Je bent verantwoordelijk voor het begrijpen en vertalen van markt- en klantbehoeften naar productspecificaties. En je ontwikkelt een productvisie en roadmap om de lancering en de verdere evolutie van het product te begeleiden.
Je bent de tussenpersoon tussen de operationele afdelingen en de IT-afdeling. Je vergemakkelijkt uitwisselingen tussen deze verschillende partijen. Communicatie is een integraal onderdeel van je dagelijkse werk.
Je volgt productontwikkelingsprojecten op en realiseert deze met respect voor deadlines.
Daarom moet je de belanghebbenden coördineren en de beste oplossingen vinden om de gestelde doelen te bereiken.
Je neemt deel aan de operationele taken die nodig zijn voor de realisatie van het project (testen, rapporteren van bugs…).
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van bestaande producten en voert operationele taken uit met betrekking tot deze verantwoordelijkheid zoals kwaliteitscontrole, rapporteren en opvolgen van bugs, ondersteuning van verkoop-, marketing- en klantenserviceteams, testen, opstellen en produceren van ondersteunend materiaal (intern en extern), interne communicatie rond productevoluties…

HET PROFIEL

Je hebt ervaring in productmanagement en het lanceren van nieuwe digitale producten, van conceptualisatie en marktonderzoek tot marktintroductie is een must.
Je bent Nederlandstalig of Franstalig, met de mogelijkheid om in het Engels te werken, te spreken en te schrijven.
Goede luister- en communicatievaardigheden zijn jouw kernmerken.
Goede organisatorische vaardigheden gaat je nodig hebben om succesvol te zijn.
Je bent klantgericht : voor jou staat de klant centraal.
Je hebt een analytische geest.
Je bent facilitator en het vermogen om samen te werken met verschillende teams (verkoop, marketing, IT, …)
Je bent pragmatisch en to the point.
Je hebt het vermogen om vergaderingen te leiden, te faciliteren en je overtuigingen nauwkeurig te verwoorden.
Je bent open minded, dynamisch en het vermogen om de status quo uit te dagen of buiten de gebaande paden te denken op zoek naar innovatieve ideeën. Proactieve teamwerkhouding is voor jou belangrijk.

HET AANBOD :
Bij
Larcier-Intersentia kom je terecht in een multiculturele omgeving met internationale projecten en korte beslissingslijnen. Je werkt voor één van de meest toonaangevende spelers in de markt in een inhoudelijk uitdagende functie. Je maakt deel uit van een team met sterke technische kennis, een open en transparantie communicatie en waar je input gewaardeerd wordt. Er zijn tal van mogelijkheden om je talenten en verantwoordelijkheden verder te ontwikkelen. Je werkt in een flexibele en agile omgeving waar interactie zeer belangrijk is, je krijgt hierbij ook voldoende autonomie. Je komt terecht in een financieel gezond en groeiend bedrijf met enthousiaste en professionele collega’s. Je ontvangt een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijdcheques, netto-onkostenvergoeding,… Daarnaast is er ook oog voor de persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

 

Meer info?
Neem contact op met:

Laure Dykmans
laure.dykmans@bakker.be
03/218.00.70

Solliciteer meteen via dit formulier

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.

 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, doc, docx, txt, odf, Max. file size: 20 MB, Max. files: 2.
   Enkel pdf en Microsoft Word documenten toegestaan.
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit formulier wordt beveiligd door Google Recaptcha. Gebruiksvoorwaarden