Procurement
Antwerp
Permanent

Van Hool is een bedrijf van mensen die elkaar, over alle afdelingen en vestigingen heen, vinden in hun passie voor techniek, kwaliteit en innovatie. We zijn één familie, wereldwijd verbonden door een onbegrensde ambitie en drang naar perfectie. In een snel evoluerende markt is de enige weg vooruit. En die weg bouwen we samen, als Team Van Hool.
Van Hool. Leading the way.

Samen met Van Hool zijn wij op zoek naar een

Category Buyer Drive Line Components

Je functie
Verantwoordelijk voor de aankoop van de mechanische onderdelen voor de drijflijn (aandrijfstangen, stuur- en spoorstangen, luchtbalken, koelgroepen voor de motorkoeling en …) voor zowel Koningshooikt als Macedonië. Daarnaast ook aankoop van onderdelen binnen de pleumatica en hydraulica.

Je voert de strategische onderhandelingen met bestaande en nieuwe leveranciers. Je bezoekt deze leverancier of laat hem naar Koningshooikt komen. Daarnaast ben je altijd actief op zoek naar nieuwe leveranciers die de besten zijn voor de behoeften van het bedrijf.

Je stelt dossiers samen ter voorbereiding van deze strategische onderhandelingen en offerteaanbiedingen vergelijk je om ervoor te zorgen dat het bedrijf de beste waarde krijgt voor haar geld. Het is ook belangrijk om de betrouwbaarheid van levering en kwaliteit van de producten te controleren, proeforders op te volgen en technisch overleg te hebben met de afdelingen Engineering, Productie en Naverkoop. Je overlegt met de bevoorrading om ervoor te zorgen dat bestellingen op tijd en volgens de vooropgestelde kwaliteits- en technische normen worden geplaatst. In Macedonië worden de producten afgeroepen en heeft de administratie plaats.

Ten slotte behandel je klachten van klanten, zowel technisch als financieel, en rapporteer je aan de manager over de voortgang van de aankopen. Het is belangrijk om een goede relatie met leveranciers te onderhouden en ervoor te zorgen dat het bedrijf de beste waarde krijgt voor haar geld, terwijl het voldoet aan de vereiste kwaliteitsnormen en specificaties.

Je profiel

 • Je bezit een Master in Industriële Wetenschappen Elektromechanica of bachelor mechanica
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring als technisch aankoper en kan onderhandelen
 • Je bent communicatief sterk en hebt een professionele ethiek
 • Je bent een doorzetter met een uitgesproken zin voor orde, nauwkeurigheid en discipline
 • Je werkt vlot met courante computerprogramma’s zoals Word, Excel en Windows
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en goed Engels. Spreek je ook Duits en/of Frans dan is dat een voordeel
 • Je staat open om 1x per maand een leverancier in het buitenland te bezoeken
 • Je rapporteert aan de Teamleader chassis onderdelen, die weer rapporteert aan de Purchasing Manager. Er zijn korte lijnen en zaken moeten vooruit gaan.

Wat brengt deze job jou?
Wanneer je bij Van Hool komt werken, kan je rekenen op een inspirerende en uitdagende omgeving met een snel evoluerend productportfolio. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen via uitgebreide opleidingsmogelijkheden binnen de organisatie.
Je maakt deel uit van een dynamisch en enthousiast team waar individuele initiatieven zeer gewaardeerd worden. Bovendien kom je terecht bij een toonaangevend internationaal familiebedrijf waarin lage drempels en een familiaire sfeer centraal staan. Bij Van Hool is er geen hiërarchie, enkel teamwork.

Met jouw innovatieve en creatieve geest help je mee aan het bouwen van de bussen en touringcars van morgen. Jij speelt een cruciale rol in het bedrijf en draagt bij aan een betere toekomst op een duurzame manier. Als kers op de taart biedt Van Hool jou een toekomstgerichte functie met verantwoordelijkheid bij een bedrijf in volle expansie.

Kortom, bij Van Hool kan jij je talenten ten volle benutten en krijg je alle kansen om door te groeien binnen het bedrijf.
 

Want to know more?
Contact our consultant:

Tessa Kuypers
tessa.kuypers@bakker.be

Apply directly via this form

Enter all your details below correctly and also add your CV and motivation letter.

 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, doc, docx, txt, odf, Max. file size: 20 MB, Max. files: 2.
   Only pdf and Microsoft Word documents allowed.
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit formulier wordt beveiligd door Google Recaptcha. Gebruiksvoorwaarden