Home » Accountmanager

Accountmanager

Antwerpen
Permanent
Sales & Marketing

Voor onze klant Dymotec gaat Bakker & Partners op zoek naar een gedreven Accountmanager

Dymotec, lid van Jeco Energies, is een gekende en vooruitstrevende speler in de wereld van de industriële automatisatie, met bijna 30 jaar ervaring.

Dymotec biedt flexibele oplossingen op maat van de behoeften van haar industriële klanten, gaande van totaalprojecten (automatisatie van A -Z), elektrische engineering, software engineering, bordenbouw en installatiewerken.

De functie
Als accountmanager ben je zowel actief naar bestaande klanten als ook het winnen van de nieuwe. De klanten gaan van een KMO tot een multinational. Van productiebedrijf tot machinebouwer. Je bent het visitekaartje voor Dymotec en adviseert de klanten voor de beste industriële automatisaties.

Je werkt nauw samen met de sales engineer die de calculaties voor je maakt. Jij bent dan weer verantwoordelijk voor het geven van de beste technische oplossing aan de klant. Daarbij kan je hulp verwachten van de hardware en software engineering collega’s. Als de opdracht binnen is, zijn zij ook de personen die de opdracht verder uitvoeren. Jij blijft als accountmanager naar de klant toe mee de contactpersoon.

De regio bestaat uit Gent tot Genk en alles ertussen. Naast het hoofdkantoor in Olen opent men ook een kantoor in de haven van Antwerpen. Je wordt verwacht ook naar het kantoor in Olen te komen en je kan 2 dagen per week vanuit thuis werken. Als accountmanager ben je natuurlijk wel veel de baan op.

Wie ben jij

 • Je hebt al enkele jaren ervaring opgedaan in de sales, bij voorkeur in een technische/industriële omgeving. Je hebt interesse in de wereld van industriële automatisatie en bent bekend met de basisprincipes van elektriciteit. Idealiter ben je een electrical engineer die nu de sales in is gegaan
 • Je bent communicatief sterk, kan mensen overtuigen en bent een teamplayer
 • Je staat met beide voeten op de grond
 • Je kan met mensen samenwerken en communiceert open, je durft fouten toe te geven
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels.

Het aanbod

 • Je komt terecht in een dynamische, ambitieuze en groeiende onderneming die een kwalitatieve totaalservice biedt aan haar klanten in verschillende industrieën
 • Je geniet van een collegiale werksfeer waar samenwerking, welzijn en openheid belangrijke troeven zijn
 • Je krijgt als accountmanager de ruimte en vrijheid om mee na te denken over de business
 • Bovendien is er heel wat potentieel om jezelf verder te ontwikkelen binnen Dymotec en de ruimere groep
 • Uiteraard hoort hier een marktconform salaris met extralegale voordelen bij, waaronder een firmawagen.

Interesse?
Dymotec werkt voor deze selectieprocedure exclusief samen met Bakker & Partners. Bezorg je CV aan Tessa Kuypers via tessa.kuypers@bakker.be of bel voor meer info 0477 75 00 38.

Meer info?
Neem contact op met:

Tessa Kuypers

tessa.kuypers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.