Afdelingshoofd openbaar domein

Antwerpen
Permanent
Engineering & Supply Chain, Non-profit

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds afdelingshoofd openbaar domein, niveau A, salarisschaal A4a-A4b in statutair dienstverband. 
 

FUNCTIE

Als gemotiveerde en ervaren teamcoach openbaar domein ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte van onze gemeente. Je zorgt samen met je team dat onze inwoners en bezoekers kunnen genieten van een mooie, groene, leefbare en duurzame omgeving binnen #MooiMol.

Hierbij geef je leiding aan het team projectwerk dat bestaat uit administratief medewerkers, deskundigen en experts en de regiocoaches openbaar domein die de technisch uitvoerende medewerkers aansturen. Je staat in voor de aansturing en coördinatie van de (her)inrichting, het onderhoud en beheer van het openbaar domein. Je motiveert en waardeert de medewerkers om projecten succesvol af te ronden.

Je ontwikkelt en implementeert beleid op het gebied van openbaar domein in samenspraak met het gemeentebestuur en andere stakeholders. Je beheert het budget en bewaakt de financiële doelstellingen van de afdeling. Je denkt mee naar over hoe onze gemeente er nu de in de toekomst zal uitzien.

Volgende domeinen komen aan bod:

 • Openbare werken
 • Wegen en verkeer
 • Riolering en nutsvoorzieningen
 • Veiligheid
 • Evenementen
 • Milieu, groen en openbare netheid

PROFIEL

Je hebt een masterdiploma OF je kan aantonen dat je minstens 5 jaar relevante ervaring hebt en je slaagt voor een niveautest. Onder relevante ervaring verstaan we: ervaring met leidinggeven en coachen, ervaring met openbare werken en het openbaar domein, ervaring met de werking van een lokaal bestuur.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B

AANBIEDING
 

 • Een uitdagende functie waarbij oog is voor een evenwichtige woon-werkbalans.
 • Een voltijds vast contract (in statutair dienstverband) en een aantrekkelijk salaris (salarisschaal A4a-A4b) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, kortingen via de UiTPAS en Benefits at Work.
 • Ervaring uit de privésector en de openbare sector kan je laten meetellen voor de berekening van je anciënniteit. Neem gerust contact op als je hier meer informatie over wil. 
 • Flexibele werkuren. 
 • De mogelijkheid tot structureel thuiswerk vanaf 6 maanden.

INTERESSE

Solliciteren kan tot en met 26 mei 2024 via het online sollicitatieformulier. Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma toe te voegen.

Afdelingshoofd openbaar domein – Mol Jobs (gemeentemol.be)

Meer info?
Neem contact op met:

Kristof Sneyers

kristof.sneyers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.