afdelingshoofd ruimtelijke ordening

Antwerpen
Permanent
Engineering & Supply Chain, Non-profit

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds afdelingshoofd ruimtelijke ordening, niveau A, salarisschaal A4a-A4b in statutair dienstverband.

FUNCTIE

Als afdelingshoofd ruimtelijke ordening ben je verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en begeleiden van een team van administratief medewerkers, deskundigen en experts die dossiers behandelen rond ruimtelijke ordening en stedenbouw. Samen met jouw medewerkers vorm je een team waarbij openheid centraal staat.

Je geeft de afdeling vorm en leidt deze in goede banen. Je zorgt dat de vooropgestelde doelen worden bereikt en verzekert een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening. Dit betekent onder andere dat bouw- en omgevingsvergunningen tijdig en correct worden verwerkt en dat aanvragers worden verder geholpen bij het indienen van hun dossiers zodat deze aan de vereisten en regelgeving voldoen. Naast het opvolgen van vergunningen kan er ook advies gegeven worden over bijvoorbeeld bestemmingsplannen en ruimtelijke ontwikkelingen.

Voor de algemene werking van de afdeling stippel je een beleid uit op het gebied van ruimtelijke ordening in lijn met de strategische doelen van de gemeente. Je werkt samen met andere afdelingen en externe belanghebbenden om integrale oplossingen te bieden voor ruimtelijke vraagstukken. Je bent de link tussen de verschillende afdelingen/departementen en het bestuur.

PROFIEL

Je hebt een masterdiploma OF je kan aantonen dat je minstens 5 jaar relevante ervaring hebt én je slaagt voor een niveautest. Onder relevante ervaring verstaan we: ervaring met leidinggeven en coachen, ervaring met ruimtelijke ordening en stedenbouwkundige dossiers, ervaring met juridische dossiers, ervaring met de werking van een lokaal bestuur.

AANBIEDING

  • Een uitdagende functie waarbij oog is voor een evenwichtige woon-werkbalans.
  • Een voltijds vast contract (in statutair dienstverband) en een aantrekkelijk salaris (salarisschaal A4a-A4b) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, kortingen via de UiTPAS en Benefits at Work.
  • Al je ervaring uit de privésector en de openbare sector kan je volledig laten meetellen voor de berekening van je anciënniteit
  • Flexibele werkuren. 
  • De mogelijkheid tot structureel thuiswerk vanaf 6 maanden.

INTERESSE

Solliciteren kan tot en met 26 mei 2024 via het online sollicitatieformulier. Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma toe te voegen.

Afdelingshoofd ruimtelijke ordening – Mol Jobs (gemeentemol.be)

Meer info?
Neem contact op met:

Kristof Sneyers

kristof.sneyers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.