Home » Manager Administratie – financiële rapportage

Manager Administratie – financiële rapportage

Oost-Vlaanderen
Permanent
Other

Situering van de functie

Netinfradiensten bundelt alle werken rond exploitatie en uitbouw van drinkwaterinfrastructuur en riolering op openbaar domein. Deze operationele diensten, die opereren vanuit 4 locaties, worden ondersteund door de stafdienst van Netinfradiensten. De administratieve cel staat in voor de ondersteuning van Netinfradiensten. In samenspraak met de operationele diensten en het management stroomlijnen en optimaliseren ze de administratieve processen zodat onze eigen diensten en externe partijen steeds op de meest efficiënte manier aan kwaliteitsvolle informatie geraken en rapporten vlot uit onze interne en externe systemen kunnen lopen.

Functie

Als diensthoofd Administratie ben je samen met een 5-tal administratief medewerkers verantwoordelijk voor het administratieve luik van Netinfradiensten.  Rapportage in het algemeen en financiële rapportage in het bijzonder maken een groot deel van je takenpakket uit.

Je doorgrondt de administratieve processen (inhoudelijk en SAP-technisch) binnen Netinfradiensten.  Samen met de teamverantwoordelijken Administratie uit de 4 operationele zones beheer je de administratieve processen. 

Je zorgt – in samenwerking met andere diensten waaronder de data-analist- voor het correct en tijdig opleveren van administratieve verwerkingen en rapporteringen; financiële rapportage in het bijzonder.

Je werkt samen met het procesteam, IT en andere diensten om de rapportering en de noodzakelijke administratieve ondersteuning maximaal te automatiseren.

Profiel

  • Je bezit een masterdiploma.
  • Door een succesvolle ervaring van minstens 4 jaar met planning en organisatie binnen een administratieve back-office, inclusief de kennis van een ERP-pakket, heb je het nodige inzicht verworven om je snel te kunnen inwerken in de complexe administratieve processen en bijhorende wetgeving.
  • Je hebt ervaring met financiële rapportage
  • Je hebt minstens 4 jaar ervaring in een leidinggevende en/of coördinerende rol.
  • Je bent bereid je te verdiepen in SAP (operationeel/financieel), BO rapporteringen andere IT toepassingen

Aanbod

Je vindt bij ons een uitdagende job met de nodige opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden én een mooie balans werk-privé. We bieden een contract van onbepaalde duur. Indien deze functie in de toekomst in aanmerking komt voor statutarisering, kan een contractuele aanwerving in deze functie leiden tot een statutaire benoeming. 

De plaats van tewerkstelling is Gent. 

Naast het loon bieden we ook diverse extralegale voordelen

solliciteren

Indien je vragen hebt kan je me altijd contacteren en als je wil solliciteren kan je me je CV en motivatiebrief bezorgen en opsturen naar kristof.sneyers@bakker.be

 

Meer info?
Neem contact op met:

Kristof Sneyers

kristof.sneyers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.