Home » Project Manager OEM

Project Manager OEM

Antwerpen
Permanent
Engineering & Supply Chain

Voor één van onze klanten ERIKS, Europese marktleider in technische componenten en een vooruitstrevende kennispartner voor de industrie, zijn wij op zoek naar een

                                                           Project Manager OEM

Wie is onze klant ERIKS?
ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie: De industrie beter en efficiënter maken. In België ontwikkelen onze 550 werknemers met hun technologische kennis en vaardigheden totaaloplossingen. Als onderdeel van een multinational, focussen we op de toekomst bestendigheid en duurzaamheid van de industrie. We care for our People, for our Planet & for our Performance. Bij ERIKS kan jij je blijven ontwikkelen, onder andere door een breed opleidingsaanbod.

De functie:
Binnen de ERIKS groep richt de divisie Hoses & Hydraulics in Asse zich op de ontwikkeling, productie en verkoop/distributie van hoge en lage druk slangen en toebehoren op maat van onze klanten.

Als Project Engineer OEM ben je de spilfiguur in grote projecten voor onze OEM (Original Equipment Manufacturer) klanten en intercompany (Eriks internationaal). Je belangrijkste doelstelling is: onze klanten de juiste technische oplossing bieden, binnen de vooropgestelde planning en budget. Hierbij is het borgen van de oplossing en bijhorende specificaties binnen de eigen organisatie van essentieel belang.

In de offertefase lever je technische ondersteuning aan de Business Development Manager, Key Accountmanager en R&D en ga je waar nodig mee naar de klant als technisch expert. Je analyseert de vraag van de klant, vertaalt deze naar de juiste technische oplossing, je doet een prijscalculatie en werkt een concrete offerte uit, dit alles in samenwerking met je collega’s van R&D en de Key Account Manager.

In de uitvoeringsfase ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het technische en organisatorische luik van het project en ben je hiervoor het eerste aanspreekpunt van de klant.

Jij bent de eindverantwoordelijke van de gehele supply chain, van de leverancier tot de eindklant. Je behaalt samen met het team verbeterslagen om morgen efficiënter te werken dan gisteren.

Voor onze productiehub hebben we ook parallel ook nood aan een spilfiguur die de transitie van assemblages van een internationale site naar onze lokale site soepel en efficiënt kan laten verlopen.

Taken

 • Je zorgt voor een projectplan en de uitvoering ervan binnen de vooropgestelde doelstellingen
 • Je volgt het product verder op van prototype tem serieproductie
 • Als eindverantwoordelijke ben je steeds op de hoogte van je stakeholders in de verschillende afdelingen (aankoop/voorraadbeheer, productie, logistiek, planning, kwaliteit…) zodat de projecten tijdig en kwalitatief kunnen worden opgeleverd
 • Je volgt het budget op
 • Je initieert en beheert projecten ter verbetering van de gehele productflow in de gehele keten (aankoop/voorraadbeheer, productie, logistiek, planning, kwaliteit…)
 • Je coacht de verschillende stakeholders om het gehele proces te optimaliseren en wordt hierbij ondersteund.

Je profiel:

 • Je behaalde een masterdiploma in een economische richting, Industrieel Ingenieur of gelijkgesteld door ervaring
 • Problem-solving, optimaliseren, continuous improvement zit in je DNA
 • Je hebt ervaring in projectmatig werken binnen bepaalde deadlines
 • Je bent gedreven en resultaatsgericht
 • Je bent communicatief sterk in het Nederlands en Engels en daarnaast kan je je ook vlot uitdrukken in het Frans
 • Je hebt affiniteit met techniek en productie

Het aanbod
Een afwisselende en inspirerende baan in een team bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Naast een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen, biedt Eriks nv, als onderdeel van de Eriks-groep een gezonde en innovatieve omgeving waarbinnen zelfontplooiing zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak vooropstaat. ERIKS is een ambitieuze, sterk groeiende groep met een open werksfeer en een sterke teamgeest.

Meer info?
Neem contact op met:

Tessa Kuypers

tessa.kuypers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.