Home » Senior Private Banker

Senior Private Banker

Vlaams-Brabant
Permanent
Sales & Marketing

Voor onze klant, een sterke speler binnen Private Banking en in volle groei, zoeken we een ervaren Private Banker die tot kantoordirecteur wil doorgroeien.

PRIVATE BANKER

De functie

Als Private Banker staat u in voor het beleid van het kantoor-in-oprichting in Leuven binnen de strategie die door het hoofdkantoor werd uitgestippeld. U vertaalt deze strategie naar de plaatselijke situatie en bent verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelen.

U gaat proactief op zoek naar nieuwe klanten met het oog op de uitbouw van rendabele, commerciële relaties. Daartoe kan u ook een beroep doen op de aanwezige expertise in het hoofdkantoor.

U rapporteert rechtstreeks aan de CEO, die verantwoordelijk is voor de commerciële activiteiten.

Naast uw commerciële verantwoordelijkheden, wordt u als Private Banker eveneens betrokken bij de externe communicatie van het kantoor.

Uw profiel
 

 • U bent een echte Intrapreneur!
 • U houdt van netwerken en prospecteren met het oog op het uitbouwen van lange termijn klantrelaties. Naarmate uw klantenportefeuille en het kantoor groeien, kijkt u ernaar uit om bijkomende verantwoordelijkheden op te nemen.
 • U beschikt over een Master diploma of gelijkwaardig door ervaring, aangevuld met minimaal 7 jaar commerciële ervaring in een bancaire omgeving.
 • Kennis en een eerste ervaring in het aansturen van een klein team is een troef.
 • U beschikt over strategisch inzicht en kan de missie van het kantoor vertalen in een strategisch plan, doelstellingen en acties.
 • U houdt ervan eindverantwoordelijkheid te dragen voor de gemaakte plannen, zowel voor de uitvoering ervan als voor het behalen van resultaten
 • U heeft kennis van Compliance-regelgeving en in het bijzonder MIFID en kunt deze m.b.t. uw activiteiten evalueren en toepassen. Verder weet u  een preventiebeleid te voeren om interne en externe fraude te ontdekken en te vermijden.
 • U bent een echte teamplayer die klant –en servicegericht is en heeft een organisatorisch talent.
 • U vindt goede communicatie met alle stakeholders belangrijk. U heeft een positieve persoonlijkheid.
 • U bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans. Kennis van het Engels is een troef.

Het aanbod

Een boeiende, uitdagende job waarin u de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de groei van de Bank. U maakt deel uit van een organisatie met een uitstekende reputatie in de markt en die inzet op maatwerk, expertise, kennis, bereikbaarheid en toegankelijkheid.

U komt terecht in een modern, open en aangenaam werkklimaat met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor coaching, worklife-balance en werkvreugde. Een professionele organisatie waar expertise maar ook de mens centraal staat en waar altijd op lange termijn wordt gedacht en gehandeld.

U krijgt de nodige begeleiding alsook verantwoordelijkheid en autonomie om zaken te ondernemen.

Een aantrekkelijk en competitief verloningspakket, aangevuld met heel wat extralegale voordelen.

Meer info?
Neem contact op met:

Delphine Vanneste

delphine.vanneste@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.