Site Manager

Vlaams-Brabant
Permanent
Logistics

Voor onze klant AMP, een logistieke speler dat instaat voor de verdeling van nationale en internationale perstitels In België, zijn we op zoek naar een

Site Manager – Ubilog (Mollem) (M/V)

Functie:
De Site Manager – Ubilog (Mollem) is verantwoordelijk voor de organisatie van alle logistieke activiteiten in de site van Mollem waar in totaal zo’n 150tal personen werkzaam zijn, zowel in de dag alsook in de nacht.

De Site Manager rapporteert aan de Operations Manager en stuurt zelf rechtstreeks 4 Dayshift Managers en 1 Nightshift Manager aan.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je stelt beleidsrichtlijnen op en definieert de nodige systemen, kwaliteitsnormen en procedures voor het goed functioneren van de logistieke processen en ziet er op toe dat deze binnen de verschillende afdelingen worden nageleefd (SLA/SOP).
 • Je meet op regelmatige basis de KPI’s om de productiviteit en kwaliteit van de activiteiten actief op te volgen, rekening houdende met het vooropgesteld budget en SLA’s. Je werkt hierop nauw samen met jouw team en definieert actieplannen met jouw team om de productiviteit/kwaliteit verder te blijven optimaliseren.
 • Je geeft advies inzake investeringen en structurele verbeteringen inzake logistiek van de organisatie teneinde de productiviteit en kwaliteit binnen de logistieke processen te verhogen.
 • Je coördineert en organiseert de verschillende activiteiten van de site naargelang de prioriteiten en bekwaamheden van elk, en de noden van de organisatie teneinde een efficiënte en doeltreffende service te kunnen bieden die beantwoordt aan de kwaliteitseisen binnen de gestelde termijnen.
 • Je formuleert noodplannen voor onverwachtse omstandigheden en verschillende scenario’s en zorgt ervoor dat deze gekend zijn bij de betrokken diensten. Je coördineert zelf ook mee de uitvoering van noodplannen in voorkomend geval (bijvoorbeeld ingeval van staking, ingeval van grote vertragingen van leveringen, ingeval van technische pannes, … ).
 • Je organiseert een goede samenwerking met alle betrokken diensten binnen en buiten AMP (zoals onder meer met jouw direct reports, de uitgevers, de retailers, transporteurs, vakbond vertegenwoordigers, de personeelsdienst, het transport departement, bpost, technische dienst, projectteam, … ). Je organiseert de nodige ad hoc en recurrente meetings die nodig zijn om een sterke bottom-up en top-down communicatiestructuur te installeren.
 • Je staat in voor het beheer van het budget van de site (FTE’s, uitzendkrachten, investeringen, provisies, aankopen, facility kosten,…).
 • Je staat mee in voor de implementatie van de projecten en vernieuwingen in de site van Mollem in samenwerking met het projectteam, met het IT departement.
 • Je coacht en ontwikkelt jouw team teneinde de competenties, vaardigheden en knowhow optimaal te benutten en te ontwikkelen en als een goed functionerende afdeling te werken.
 • Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen op het gebied van logistiek en neemt de nodige initiatieven om jouw knowhow up-to-date te houden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de veiligheid en hygiëne op de site en voor het naleven van de best practices en regels in lijn met de waarden van AMP.

Profiel:

 • Je beschikt over zo’n 10tal jaar ervaring in een verantwoordelijke functie, bij voorkeur binnen de logistieke of distributiesector.
 • Je bent sterk tweetalig Nederlands en Frans.
 • Je beschikt over een goed evenwicht inzake taakgericht en mensgericht leiderschap, je inspireert jouw team met smart doelstellingen en ondersteunt en ontwikkelt hen om hun doelstellingen te bereiken.
 • Je beschikt over sterke communicatie en relationele vaardigheden om veranderingen in de organisatie te kunnen begeleiden in een klimaat van constructief sociaal overleg.
 • Je werkt graag dicht en betrokken op de werkvloer met en tussen jouw team van logistieke medewerkers.
 • Je past graag een ‘no nonense’ en ‘can-do’ stijl toe in de oplossingen die je aanreikt.
 • Je hebt sterke ervaring met logistieke systemen, ervaring met SAP is een sterk pluspunt.
 • Je bent flexibel ingesteld qua werkuren en bereid om u regelmatig in de nacht te verplaatsen voor de opvolging van logistieke activiteiten die in de nachtploeg plaatsvinden.
 • Je hebt een actieve kennis van Microsoft tools. Kennis van SAP (of een ander ERP) en de principes van een WMS (Warehouse Management Systeem) is een pluspunt.

Aanbod:
Je komt terecht in een sterk gedreven en dynamisch logsitiek team dat permanent streeft naar optimalisatie van processen op een duurzame manier in onze grootste en meest moderne distributie-site te Mollem.

Je beoefent een voltijdse kaderfunctie (38u/week) binnen onze organisatie met een competitief salarispakket en extralegale voordelen. Naast de 20 wettelijke verlofdagen geniet je tevens van 10 extralegale kaderverlofdagen.

Meer info?
Neem contact op met:

Tessa Kuypers

tessa.kuypers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.