Bij Bakker & Partners begint de zoektocht naar het juiste talent met een inspirerende ontmoeting.

Wij willen uw bedrijf/organisatie door en door leren kennen en weten wat jullie zoeken. Wat is jullie DNA? Wat vinden jullie belangrijk?

Onze persoonlijke benadering, onze specialistische focus en multichannel aanpak zorgen voor snelle resultaten. Wij onderscheiden ons door onze proactieve houding. In dit arbeidsklimaat waar vacatures moeilijk in te vullen zijn, wachten wij niet op reactie van de kandidaten maar gaan wij actief op zoek naar de juiste kandidaten. We benaderen ons netwerk en het netwerk van ons netwerk via direct search en maken de juiste kandidaten warm voor uw verhaal.

Wij hebben specialisten in de volgende domeinen

U ziet uw vacature liever vandaag dan morgen ingevuld. Of het nu gaat om Engineering & Supply Chain, Finance, HR & Legal, ICT, Sales & Marketing, Public of Executive Management, voor elk domein hebben we gespecialiseerde consultants in huis.

Engineering & Supply Chain

03/218.00.60 – engineering@bakker.be

Finance

03/218.00.30 – finance@bakker.be

HR & Legal

03/218.00.50 – hr@bakker.be

ICT

03/218.00.90 – it@bakker.be

Sales & Marketing

03/218.00.70 – sales@bakker.be

Executive Management

03/218 00 10 – management@bakker.be

Public

03/218 00 80 – public@bakker.be

De Search! (Pro)actieve benadering

Dankzij onze proactieve aanpak beschikken we permanent over een groeiende database van gescreende kandidaten. Op het moment dat de samenwerking start, gaan we eerst onze eigen database en ons eigen netwerk consulteren. Verder maken we gebruik van andere kanalen zoals LinkedIn, externe databanken en andere social media kanalen. We kunnen ook instroom genereren door het opzetten van een advertentiecampagne.

 

Door ons uitgebreid netwerk en onze kennis van zaken, kunnen we op korte termijn een kwalitatieve shortlist presenteren van geschikte kandidaten.

 

Op deze manier kunnen we samen snel schakelen en kunnen wij als uw rekruteringspartner snel een kwalitatieve oplossing bieden voor het invullen van uw vacature.

De Match! Kennis van zaken

Naast het zoeken is ook de selectie uiterst belangrijk. Onze consultants zijn zeer ervaren en gaan op zoek naar de drijfveren van de kandidaat,  ze hanteren hierbij een competentiegericht interview in combinatie met een vragenlijst. Onze interviews gaan tot de kern van de zaak: de mens achter de werknemer. Naast de competenties en de ervaringen, worden ook de motivatoren, waarden, attitude en persoonlijkheid in kaart gebracht.