Coördinator Vrije Tijd

Antwerpen
Permanent
Non-profit

Functie

Als coördinator vrije tijd staan jij en je team in voor alles wat het Lokaal Bestuur Stabroek te bieden heeft op het vlak van vrije tijd: sport, jeugd, cultuur en nog zoveel meer !

Je geeft advies bij nieuwe ontwikkelingen in de gemeente, waarbij je dagelijks aan de slag gaat met collega’s, inwoners en onze partners zoals verenigingen, regionale overlegorganen en regelgevende instanties.

Je staat in voor een goede beleidsvoorbereiding waarbij je mee vorm geeft aan de voorzieningen inzake vrije tijd van de gemeente Stabroek. Je neemt concrete initiatieven en doet gerichte voorstellen. Je neemt je rol op als co-creator van het vrijetijdsbeleid.

Je bent vaardig in het communiceren op een verbindende manier en je stimuleert de samenwerking binnen je team en tussen de diensten.

Je bent een geboren netwerker. Mensen samenbrengen geeft je energie en dankzij jouw vlotte persoonlijkheid leg je gemakkelijk contact met interne en externe belanghebbenden. Je kan de gesprekken leiden en je bent in staat om verschillende partners rond de tafel te krijgen op zoek naar het beste resultaat.

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma. Wie niet voldoet aan de gestelde diploma-voorwaarden kan tevens in aanmerking komen voor de functie mits te voldoen aan de diploma-voorwaarden op C-niveau (hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig) én het slagen in niveau- en capaciteitstesten op het niveau B4/B5.

Je kan minstens 4 jaar relevante beroepservaring voorleggen, bij voorkeur in het werkingsgebied ‘vrije tijd’.

Aanbod

Het is een voltijdse betrekking met een contract van onbepaalde duur.
Begin bruto maandwedde in schaal B4: 3.459,16 euro bruto, exclusief haard/standplaatsvergoeding.
Relevante ervaring wordt meegenomen en buiten het loon krijg je onder andere nog maaltijdcheques , eco-cheques, een mobiliteitsvergoeding, een tweede pensioenpijler en een gratis hospitalisatieverzekering.

Ook zet Stabroek sterk in op een fijne work-life balance: onze werkweek voor een voltijdse functie bedraagt 35u.
Bovendien werk je in een glijdend uurrooster en telewerk is mogelijk met een maximum van 2 dagen/week. Occasioneel avond- of weekendwerk is mogelijk.

Wij bieden je een uiterst verantwoordelijke en gevarieerde functie aan, waarbij je zelf initiatief kan en moet nemen en je jezelf kan ontplooien.

Solliciteren

Stuur je CV en je motivatiebrief naar Kristof.Sneyers@bakker.be. Als je vragen hebt kan je ook steeds een mailtje sturen.

Plus d'infos?
Contact:

Kristof Sneyers

kristof.sneyers@bakker.be

POSTULEZ IMMÉDIATEMENT VIA CE FORMULAIRE

Saisissez toutes vos coordonnées correctement et joignez votre CV et votre lettre de motivation.
Déposer les fichiers ici ou
Taille max. des fichiers : 256 MB.
    Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.