Teamlead Customer Service (B2B)

Oost-Vlaanderen
Permanent
Non-profit, Sales & Marketing

Bij Farys staat de klant centraal. We vinden het belangrijk om al onze activiteiten correct en met respect voor de klant uit te voeren.

Functie:

Als Teamverantwoordelijke B2B streef je samen met een team van 4 medewerkers naar een kwalitatieve afhandeling van klantvragen en –dossiers. Jouw teamleden kunnen bij jou terecht met complexe vragen. Je zorgt voor een vlotte werkplanning en coacht de medewerkers. Je gaat actief op zoek naar verbeteringen in de klantprocessen.
Binnen het team B2B wordt het volledige dossierbeheer gedaan van 4 verschillende afgelijnde B2B-klantgroepen. Deze specifieke klantgroepen vereisen een aanpak op maat waardoor iedere klantgroep zijn eigen account heeft die alle klantvragen behandelt (zowel administratief als technisch). Voor de technische vragen kan je steeds beroep doen op je collega’s binnen de andere departementen. 
Het team B2B situeert zich in de divisie klantenbeheer. Als teamverantwoordelijke B2B beheers je de reguliere processen van de Klantendiensten goed (facturatie- en verhuisproces, debiteurenbeheer). De B2B-klanten verschillen van onze reguliere klanten in een aantal karakteristieken waardoor in een aantal basisprocessen wordt afgeweken van de standaardprocedure.  Jij bent proceseigenaar van de processen toegepast voor de groep B2B-klanten.
Gezien het team B2B specifieke klantgroepen behandelt, behoort ook projectwerking tot het takenpakket van teamverantwoordelijke B2B. 

Profiel:

  • Je bezit een Master-diploma.
  •  Via een succesvolle ervaring binnen een klantendienst of back office, heb je het nodige inzicht verworven om je snel te kunnen inwerken in de complexe administratieve processen.
  • Je hebt tevens minimum 2 jaar ervaring in een coördinerende of leidinggevende rol.
  • Je kan vlot werken met de courante MS Office software. Ervaring met een ERP-pakket is een pluspunt. 
Aanbod:

Farys voorziet een contract van onbepaalde duur. Indien deze functie in de toekomst in aanmerking komt voor statutarisering, kan een contractuele aanwerving in deze functie leiden tot een statutaire benoeming. 

De plaats van tewerkstelling is Gent.

Naast het loon bieden we ook diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques (€8 per dag), een hospitalisatieverzekering, tussenkomst voor milieuvriendelijk woon-werkverkeer, mogelijkheid tot bedrijfsfiets, tussenkomst internetabonnement, diverse premies en kortingen, compensatie van overuren in verlof, een uurrooster van 40u/week met flexibele uurregeling, mogelijkheid tot telewerk…

Solliciteren:

Stuur je CV en je motivatiebrief naar Kristof.Sneyers@Bakker.be

 

Meer info?
Neem contact op met:

Kristof Sneyers

kristof.sneyers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.