WE’LL BACK
YOU UP

Uw back-up voor senior experts

BESTEED DE ZOEKTOCHT NAAR
INTERIM MANAGERS UIT

Of het nu om een tijdelijke vervanging gaat, de implementatie van een nieuwe tool, een transitie of een crisissituatie, wij staan aan uw zijde met stevige slagkracht:

  • Een kwalitatief netwerk van +2500 interim managers
  • + 25 jaar gebundelde domeinervaring
  • Een corporate historiek vertaald naar een pragmatische en duurzame aanpak.

DOMEINEXPERTISE EN
STRATEGISCHE ONDERSTEUNING

Onze specialisatie? We versterken uw organisatie enerzijds met senior domain experts in verschillende domeinen zoals HR, marketing, finance en IT. Anderzijds kan u bij ons terecht voor senior directors met een solide managementervaring.

 

Ons netwerk is ruim en hoogkwalitatief. Wij stellen niemand voor die we niet persoonlijk hebben ontmoet. Zit de perfecte kandidaat niet in ons netwerk? Dan spreken we andere kanalen aan, tot we een passende interim manager vinden.

WERK SAMEN
MET BAKKER INTERIM
MANAGEMENT
  • Krijg een out of the box antwoord op uw specifieke vraag
  • Vertrouw op een proactieve benadering van uw managementnoden
  • Bouw een duurzaam partnership uit en verzeker uw continuïteit
  • Werk samen met experts waar u op kan bouwen
  • Verwacht kwaliteitsbewaking, bereikbaarheid en flexibiliteit

ONZE WERKWIJZE IN 4 STAPPEN

1

INTAKE

We voeren een diepgaand gesprek met alle betrokken medewerkers binnen uw organisatie. Met als doel om de context van uw vraag, de technische vereisten van de kandidaat en uw bedrijfscultuur beter te leren kennen.

2

VAN MARKTSCAN NAAR GERICHTE OPLOSSING

We selecteren de meest geschikte, beschikbare kandidaten uit ons uitgebreid netwerk. U krijgt een rapport met een voorstelling van onze finale selectie.

3

MATCH & MEET

Nadat we de kandidaten een grondige briefing hebben gegeven, stellen we hen aan u voor. We voeren gerichte gesprekken, toegespitst op de opdracht. De focus ligt hier op efficiëntie, inhoud en persoonlijke match.

4

KWALITEITSBEWAKING & STATUSUPDATE

Eens de geselecteerde interim manager bij u gestart is, blijven we de voortgang van de opdracht opvolgen. Na afloop van de opdracht doen we een finale statusmeeting.

DENK VANDAAG AAN
UW TIJDELIJKE NODEN
VAN MORGEN.

Maak kennis met
Bakker Interim Management.