We staan als één blok achter onze werknemers. We hebben gespecialiseerde consultants in huis, die naast hun ervaring in het vakdomein ook over de juiste competenties op vlak van werving en selectie beschikken. Met hun ruime ervaring en met hun uitgebreide netwerk en betrokkenheid staan zij borg voor sterke resultaten. Onze consultants hebben verschillende achtergronden maar hebben één ding gemeenschappelijk: ze werken met passie en zijn uiterst geëngageerd om in dit rekruteringslandschap hét verschil te maken.

 

Zin om ons team te vervoegen? Bent u gepassioneerd door mensen en ziet u een uitdaging in het maken van de juiste match tussen een medewerker en een organisatie? Neem dan contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Onze functiedomeinen

Engineering & Supply Chain

03/218.00.60 – engineering@bakker.be

Finance

03/218.00.30 – finance@bakker.be

HR

03/218.00.50 – hr@bakker.be

ICT

03/218.00.90 – it@bakker.be

Sales & Marketing

03/218.00.70 – sales@bakker.be

Executive Management

03/218 00 10 – management@bakker.be

Public

03/218 00 80 – public@bakker.be

Onze consultants

Jens Gorrebeeck

Consultant

Kathleen Aps

Consultant

Katrien Hadermann

Senior Consultant

Dirk Cool

Senior Consultant

Bieke Janssens

Senior Consultant

Tessa Kuypers

Senior Consultant

Caroline Vercruyssen

Senior Consultant

Delphine Vanneste

Senior Consultant

Jan Goris

Senior Consultant

Claudia Bauwens

Senior Consultant

Micheline Santkin

Senior Consultant

Onze visie

Er zijn voor mensen. Dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Naast opleiding en werkervaring gaan we in onze gesprekken dan ook dieper in op persoonlijkheid, drijfveren, wensen en passies. Een vacature is meer dan een takenpakket. Er zit een bedrijf achter met mensen en een eigen cultuur. Op zoek gaan naar de mens achter het bedrijf en de mens achter het CV is onze passie en maakt ons sterk. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken.

Onze waarden

Empathie

Wij (h)erkennen de gevoelens en behoeften van anderen zodat we hiermee maximaal rekening kunnen houden.

Passie

Wat je graag doet, doe je goed. Dat geldt ook voor ons. Onze medewerkers bewijzen elke dag dat passie gecombineerd met kennis van zaken een winnende combinatie is.

Creativiteit

Wij stellen ons steeds in vraag en gaan op zoek naar vernieuwing, andere invalshoeken of werkwijzen om al onze klanten en kandidaten beter te kunnen dienen.

Integriteit

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen: respectvol en transparant.

Resultaatgerichtheid

Wij ondernemen effectieve en efficiënte acties om het doel te bereiken, rekening houdend met gemaakte afspraken en deadlines.

Onze historiek

1999

In 1999 richt ondernemer Eric Bakker het bedrijf Bakker & Partners op. Na een succesvolle carrière binnen de rekruteringssector, besluit hij zijn eigen werving- en selectiekantoor op te richten. Uitgangspunten hierbij zijn kwaliteit, passie en het centraal stellen van de talenten van de kandidaten.

2004

In 2004 werden de activiteiten uitgebreid met individuele outplacement op senior-niveau.

2008

De outplacementtak verbreedt zich tot alle facetten binnen outplacement en is  intussen bekend onder de merknaam Travvant.

2010

In 2010 wordt een afdeling opgericht gespecialiseerd in assessment & development centers. Hierin kadert ook de overname van de Belgische afdeling van GITP. GITP – Results through People wordt als autonoom bedrijf geleid door Karen Breughelmans: www.gitp.be

2017

Bakker & Partners opent een nieuw kantoor in Zaventem.

Charlotte Castelein en Anthony Albers, beiden al enkele jaren tewerkgesteld als senior consultant bij het bedrijf, worden partners bij Bakker & Partners. Op deze manier wordt de partnerstructuur in de organisatie verder uitgebreid.

2018

GITP – Results through People neemt Profondo over. De overname van Profondo kadert in de groeistrategie van GITP. Profondo opereerde tot nu toe vanuit Berchem. GITP – Results through People heeft kantoren in Berchem, Zaventem en Gent. Beide bedrijven opereren nu onder de merknaam GITP & Profondo. Samen stellen ze 12 consultants te werk.

 

Ondertussen is beslist om de outplacement – en loopbaanactiviteiten, bekend onder de merknaam Travvant, onder te brengen in een aparte organisatie. Op deze manier is er een duidelijkere aflijning van de economische activiteiten en kunnen de bedrijven apart sterker ontwikkelen en groeien in hun eigen activiteiten.

 

Vandaag staat Bakker & Partners Werving & Selectie u ten dienst met 15 Senior Consultants die elk een expertise hebben. Zij werken van A tot Z én in team, steeds met focus op kwaliteit en diepgang! Inmiddels zijn de kantoren in Berchem – en Zaventem uitgebreid met flexibele werkruimtes verspreid in België. Onze werkplekken kaderen in the new way of working, waar ook onze klanten gebruik kunnen maken van moderne vergader- en gespreksruimtes met alle voorzieningen.

HR Excellence Awards

Jaarlijkse nominatie HR Excellence Awards in de categorie “Best Executive Search & Selection company”

Ook dit jaar was Bakker & Partners opnieuw genomineerd voor de HR Excellence Awards. Dit initiatief beloont de HR Service providers die zich onderscheiden door het brengen van innovatie, topprestaties en toegevoegde waarde voor hun klanten. De HR Excellence Awards worden georganiseerd volgens strikte en transparantregels, onder toezicht van een onafhankelijke jury die bestaat uit 12 gereputeerde HR Directors. Daarnaast zijn de Excellence Awards ook een erkenning vanuit de HR community, die ook een stem kon uitbrengen.
Bakker & Partners won de trofee in 2016.