BACK
US UP

Werken bij Bakker & Partners

RESULTAATGERICHT

De juiste persoon voor de juiste
functie.

GRONDIGE EXPERTISE

Uw jarenlange ervaring
in actie.

DIEPGAAND BEGRIP

Persoonlijke ambitie binnen een
sterk team.

WAAROM WERKEN BIJ BAKKER & PARTNERS?

Bij Bakker & Partners bieden we een unieke kans om deel uit te maken van een gespecialiseerd team met meer dan 300 jaar gecombineerde ervaring in high-end rekrutering en selectie.

Wanneer u aan de slag gaat bij Bakker & Partners, krijgt u de mogelijkheid om een bouwsteen te worden van een boetiekkantoor dat prioriteit geeft aan persoonlijke aandacht en gespecialiseerd maatwerk. Wij stimuleren het potentieel van zowel onze klanten als dat van ons team – een synergie waarbij iedereen wint. Daarnaast geloven wij sterk in het motto: ‘Wat je graag doet, doe je goed’. Teamspirit en persoonlijke groei staan bij ons centraal zonder daarbij ‘fun’ en humor uit het oog verliezen!

IETS
VOOR
JOU?

Geef uw kennis en passie een nieuw doel. Ontdek buitengewone carrièremogelijkheden op maat van uw ervaring en expertise.

CREATIEVE AANPAK

Wij dagen u uit om de status quo te doorbreken en rekrutering op een nieuwe manier te benaderen. Bij Bakker & Partners moedigen we u aan om out of the box te denken en oplossingen te vinden die onze beloften waarmaken.

RESULTAATGERICHTE EXPERTISE

Als team van uitsluitend Senior Consultants beschikken we over een schat aan ervaring en expertise. Al onze partners krijgen toegang tot deze waardevolle kennis en methoden die zijn gebouwd op diepgaande inzichten in het rekruteringsvak. Dit biedt u de kans om uzelf verder professioneel te ontwikkelen en te groeien binnen een gespecialiseerd boetiekkantoor.

PASSIE EN INTEGRITEIT

Bij Bakker & Partners staat passie centraal. Onze teamleden geven steeds eerlijk advies en beogen elke dag enthousiast de perfecte match te vinden voor onze klanten en kandidaten. Wanneer u deel uitmaakt van onze groep, wordt u betrokken bij een organisatie die integriteit voorop zet en persoonlijke betrokkenheid waardeert.

300

jaar gecombineerde ervaring

57895

gescreende kandidaten in interne database

25

jaar ervaring op de Belgische markt

LANGDURIGE
RELATIES

Bakker & Partners is toegewijd aan het opbouwen van langdurige relaties, zowel met onze klanten, kandidaten als met onze medewerkers.

RESULTAATGERICHTE
KENNIS VAN ZAKEN

Onze expertise binnen de verschillende vakgebieden zorgt voor het juiste resultaat.

PASSIE EN
INTEGRITEIT

Wederzijds vertrouwen en begrip vormen de basis van ons succes. Onze organisatie wordt gedreven passie, integriteit en de vastberadenheid om de perfecte match te vinden.

VACATURES

Binnen ons team omarmen we expertise, integriteit en professionaliteit – enkel zo kunnen we de hoogste normen en gemaakte beloften waarmaken. We zijn een sterk team van ervaren Senior Consultants met een diepgaande kennis van verschillende vakgebieden. We streven ernaar om steeds eerlijk advies te geven en ruim te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en kandidaten. Onze focus op wederzijds vertrouwen en begrip vormt de kern van onze interne waarden. We geloven in het creëren van duurzame relaties gebaseerd op deze principes.

We zijn op zoek naar een Senior Consultant!

Wij hebben oog voor de noden van elk individu binnen onze organisatie en streven naar een optimaal welzijn door in te spelen op ieders behoeften. We geven autonomie én verantwoordelijkheid, we bieden ontwikkeling en opleiding. We staan voor flexibiliteit en efficiëntie in het hybride werken, maar bovenal zijn wij een warme omgeving waar je jezelf kan zijn.

SPONTANE SOLLICITATIE