WE’LL BACK
YOU UP

Uw back-up voor uitdagende opdrachten

FOCUS OP INHOUD,
WIJ DOEN DE REST

Wat is uw expertise en verwachting? In welke cultuur komt u optimaal tot uw recht? We leren u graag uitgebreid kennen. Daarna zoeken we de meest geschikte projecten voor u. Laat het netwerken en de praktische zorgen aan ons over. Concentreer u in alle comfort op uw competenties.

DOMEINEXPERT OF
SENIOR DIRECTOR?

Bent u een ervaren domain expert in HR, marketing, sales, finance, Project Management of IT? Of een senior director met bewezen leiderschapskwaliteiten? Dan hebben wij interessante projecten bij toonaangevende organisaties.

WERK SAMEN
MET BAKKER INTERIM
MANAGEMENT
  • Reken op het professioneel advies van een sparringpartner
  • Versterk uw marktpositie door onze aanbevelingen
  • Krijg een uitgebreide briefing over de opdracht en opdrachtgever
  • Ontvang waardevolle feedback wanneer u niet geselecteerd wordt
  • Verwerf nieuwe competenties en groei in uw domeinexpertise
  • Word administratief ontzorgd en stipt betaald

ONZE WERKWIJZE IN 4 STAPPEN

1

UITGEBREIDE
KENNISMAKING

We leren u graag kennen. Niet alleen via uw cv, maar ook tijdens een uitgebreid dieptegesprek. Wat is uw achtergrond, wat zijn uw kerncompetenties en verwachtingen?

2

VOORSTELLING PROJECT

Bij een concreet project gaan we opnieuw met u in gesprek, specifiek over de opdracht en opdrachtgever. U ontvangt ook een schriftelijke projectbriefing.

3

VOORBEREIDING EN KENNISMAKING

We bespreken uitgebreid of het project al dan niet bij u past. We bereiden u voor op het gesprek met de opdrachtgever, zodat dit zo efficiënt mogelijk verloopt.

4

OPVOLGING

Gaat u bij de opdrachtgever aan de slag, dan doen we regelmatige statusupdates. Kiest de opdrachtgever voor een andere kandidaat, dan krijgt u uitgebreide feedback waarmee u verder aan de slag kan.

WIJ FACILITEREN
UW FREELANCE
UITDAGINGEN.

Maak kennis met
Bakker Interim Management.