WE’LL BACK
YOU UP

Uw back-up voor domeinexperten, senior managers en directors

BEDRIJVEN

INTERIM MANAGERS

BLIJF WENDBAAR.
MET BAKKER INTERIM
MANAGEMENT

Bent u op zoek naar specifieke expertise voor een veranderingstraject? Ervaart u een tijdelijk tekort aan knowhow door een vertrek in uw managementteam? Wil u doortastend inspelen op een crisissituatie?

Reken ten allen tijde op Bakker Interim Management. Wij bezorgen u een interim manager met kennis van zaken.

FOCUS OP UW POTENTIEEL.
MET BAKKER INTERIM
MANAGEMENT

Zoekt u hoogwaardige opdrachten binnen uw expertise? Wil u een sparringpartner die inspeelt op uw wensen en interesses? Iemand die de administratie en het netwerken op zich neemt, zodat u zich kan focussen op uw project?

Vertrouw op Bakker Interim Management voor high-level freelance projecten bij toonaangevende organisaties.

Bij Bakker Interim Management luisteren we aandachtig naar de wensen van opdrachtgevers en kandidaten. Niet alleen op vlak van techniciteit, maar ook op vlak van culturele fit. We investeren tijd in de mens achter de vraag door regelmatig in gesprek te gaan. Het resultaat? Een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.

WHAT WE DO

Wij bouwen langdurige relaties met onze klanten en kandidaten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en begrip. Onze ervaren Senior Consultants hebben jarenlange ervaring en een uniek netwerk binnen hun vakgebied.

Hierdoor kunnen we snel en efficiënt het verschil maken. We zetten altijd de nodige extra stap, tot we de juiste klik hebben gevonden die naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften en ambities.

AUTHENTIEK. BETROKKEN.
INTEGER. BEVLOGEN.
PROFESSIONEEL.

Bent u op zoek naar een high-level interim manager voor een tijdelijke opdracht?
Wil u uw competenties inzetten voor freelance opdrachten?

Dat zijn onze waarden. Die vindt u terug in elke fase van onze samenwerking; van het eerste contact tot de evaluatie. Wie met Bakker Interim Management samenwerkt, krijgt een persoonlijke begeleiding door gedreven business experts. Beschouw ons gerust als uw partner in succes. Een partner met een hart voor mensen en een drang naar resultaat.