Teamverantwoordelijke Administratie (Ronse)

Oost-Vlaanderen
Permanent
Non-profit

Situering van de functie

Onze zones in Gent, Brugge, Ronse en Asse zorgen voor de exploitatie en de uitbouw van drinkwaterinfrastructuur, riolering en wegenis op openbaar domein. In iedere zone worden de teams die hiervoor instaan administratief ondersteund door een team van administratieve medewerkers. Zij staan op hun beurt in voor o.a. het aanmaken en naverwerken van orders in SAP, het opmaken en opvolgen van bestelbonnen, het verwerken van meetstaten, het verzorgen van werf- en projectadministratie, telefonische klantencontacten, enz. 

Functie

Als teamverantwoordelijke heb je de leiding over een team van een 5-tal administratieve medewerkers in Zone Rons. We kijken uit naar:
een echte people manager:

  • Je coördineert de dagdagelijkse werking van je team. Je zorgt met andere woorden voor een gestroomlijnde werkverdeling en voor een vlotte samenwerking binnen het team. 
  • Je laat je medewerkers groeien in hun functie door hen te motiveren, te begeleiden en te sturen. Je bent daarbij hun aanspreekpunt waarbij zij steeds terecht kunnen. Je hebt als leidinggevende aandacht voor resultaten, maar ook voor de motivatie en het welbevinden van jouw medewerkers.
  • Je neemt ook zelf een aantal specifieke projecten voor jouw rekening. Dat kan bv. het uitdenken van een dashboard zijn, of het opmaken van een bepaalde rapportering.
  • Je faciliteert verder de samenwerking met andere teams, zodat jouw team een efficiënte en klantgerichte ondersteuning op maat kan realiseren. 
  • Over teams en zones heen, werk je ook mee aan (administratieve) procesoptimalisaties. Je denkt actief mee hoe zaken anders en/of efficiënter aan te pakken.
  • Tot slot neem je jouw team ook mee in de verander- en verbetertrajecten die daaruit voortvloeien. Je creëert betrokkenheid en draagvlak bij jouw medewerkers en geeft hen eigenaarschap. We hechten er belang aan om te luisteren naar elkaar.
Profiel

  • Je bezit een bachelor diploma en blikt terug op minstens 2 jaar ervaring met administratie in een dienstverlenende omgeving.
  • Je kan minstens 2 jaar ervaring voorleggen met het leiden en motiveren van een team.
  • Je kan vlot werken met de courante MS Office software. Ervaring met een ERP of ander systeem is een must.
  • Je hebt een rijbewijs B.
Aanbod

Farys voorziet een contract van onbepaalde duur. Indien deze functie in de toekomst in aanmerking komt voor statutarisering, kan een contractuele aanwerving in deze functie leiden tot een statutaire benoeming. 

De plaats van tewerkstelling is Ronse. 

Naast het loon bieden we ook diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques (€8 per dag), een hospitalisatieverzekering, tussenkomst voor milieuvriendelijk woon-werkverkeer, mogelijkheid tot bedrijfsfiets, tussenkomst internetabonnement, diverse premies en kortingen, compensatie van overuren in verlof, een uurrooster van 40u/week met flexibele uurregeling, mogelijkheid tot telewerk …

Solliciteren

Stuur je Cv en motivatiebrief op naar Kristof.Sneyers@bakker.be. 
 

 

Meer info?
Neem contact op met:

Kristof Sneyers

kristof.sneyers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.