expert mobiliteit

Limburg
Permanent
Non-profit

Mobiliteit is een van de pijlers die de stad Sint-Truiden fors wil uitbouwen. We zijn daarom voor ons team Mobiliteit & openbaar domein op zoek naar een expert mobiliteit.

Functie

Als expert mobiliteit werk je mee aan een duurzaam, innovatief stedelijk mobiliteitsbeleid. Je neemt hierbij zowel beleidsondersteunende als projectmatige rollen op.

  • Als mobiliteitsexpert draag je bij aan het vormgeven van de organisatiestrategie. Je analyseert diverse beleidsopties en formuleert beleidsvoorstellen en adviezen, waarmee je actief betrokken bent bij het bepalen van het strategisch beleid binnen jouw specifieke beleidsdomein en voor de gehele organisatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor het end-to-end projectmanagement, waaronder de inhoudelijke en organisatorische coördinatie, kwaliteitsbewaking en evaluatie van toegewezen mobiliteitsprojecten.
  • Daarnaast beheer en volg je dossiers op, zoals de aankoop van fietsmeubilair, schuilhuisjes, deelwagens… Zowel administratief als inhoudelijk waarborg je dat deze binnen het budget en de gestelde termijnen worden afgerond, met als doel het beoogde kwalitatieve resultaat van het dossier te bereiken.

Profiel

Een kandidaat met een Masterdiploma. Heb je geen Masterdiploma, dan kan je deelnemen aan de procedure indien je slaagt op een capaciteitstest.

Aanbod

  • Een bruto geïndexeerd maandsalaris van minimum 3.788,61 euro en maximum 6.276,78 euro, afhankelijk van je anciënniteit.
  • Een uitgebreid pakket extralegale voordelen, zoals o.a. maaltijdcheques van 7 euro, een gratis hospitalisatieverzekering, waarbij ook jouw familieleden aan een gunsttarief kunnen aansluiten, fietsvergoeding en gratis abonnement openbaar vervoer, aanvullend pensioensparen en nog vele andere premies en attenties bij belangrijke levensgebeurtenissen.
  • Veel vakantie (afhankelijk van je anciënniteit tussen de 30 en 35 verlofdagen) en de mogelijkheid tot thuiswerk (2 dagen/week).

Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief naar https://www.jobsolutions.be/register/21390-50 .

Indien je vragen hebt kan je steeds een mail sturen naar Kristof.Sneyers@bakker.be .

Meer info?
Neem contact op met:

Kristof Sneyers

kristof.sneyers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.