Production Manager

Antwerpen
Permanent
Engineering & Supply Chain

Voor onze klant, een gerenommeerd en sterk groeiend voedingsbedrijf (KMO) in de Kempen, zijn we op zoek naar een Production Manager.  

Het bedrijf is gekend omwille van de sterke focus op innovatie, zowel voor de producten als de fabriek, evenals voor haar warme, familiale karakter.
Als productie manager zal je, vanuit je people skills en continuous improvement mindset sterk kunnen bijdragen aan de verdere groei en optimalisatie van de fabriek en het bedrijf.

Wat is je rol?

Als productie Manager heb je de eindverantwoordelijkheid over de productie operaties binnen de site.

Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van productie. Je zorgt ervoor dat de productieplanning en doelstellingen worden behaald, op een veilige manier en volgens de verwachtingen met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

Je neemt deel aan het vaste dagelijkse overleg. Je zorgt dat problemen tijdig geïdentificeerd worden en aangepakt worden, zowel op korte termijn om stilstanden of verliezen te beperken, als op lange termijn met het oog op een structurele oplossing.

Een belangrijke focus gaat naar people management. Je stuurt een team aan van +- 25 FTE, via supervisors. Je leidt en coacht je team en staat voor hun verdere ontwikkeling. Je brengt zelf het merendeel van je tijd op de vloer door en bouwt een connectie op met de mensen. Je zorgt voor een goede borging van de kennis van medewerkers, zodat ze polyvalent inzetbaar zijn en er gewerkt wordt volgens gestandaardiseerde processen.

Daarnaast speel je als productie manager ook een belangrijke rol in de lange termijn verbetering van de fabriek. Als lid van het management team denk je mee na over de toekomst van de fabriek. Je trekt de nodige verbeterprojecten om de fabriek naar een hoger niveau te tillen.  Je zal als stakeholder ook betrokken zijn bij de Capex projecten.

Wat biedt de job jou?

  • Je komt terecht in een mensgerichte KMO met een gezonde portie ambitie en groeiperspectief.
  • Onze klant kenmerkt zich door innovatie en zet daarbij ook sterk in op duurzaamheid.
  • Als Production Manager heb je een verantwoordelijke rol en kan je heel wat impact hebben op de verdere professionalisering en groei van het bedrijf.
  • Je mag rekenen op een marktconforme verloning aangevuld met verschillende voordelen, waaronder een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, etc.

Wie ben jij? 

  • Je behaalde een masterdiploma industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring?
  • Je bent voldoende technisch onderlegd en hebt uitstekende analytische vaardigheden.
  • Je kan minimum 10 jaar ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie, bij voorkeur in de voeding/FMCG sector of ruimere procesindustrie.
  • Je bent een echte people manager, je begeeft je graag op de vloer, luistert naar de mensen, coacht en ontwikkelt je team.
  • Je hebt goede problem-solving skills en bent in staat om snel te schakelen.
  • Je bent matuur en verantwoordelijk en bent in staat om in een dynamische omgeving het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen.
  • Je wordt gedreven door continuous improvement en innovatie. Je denkt mee na over de toekomst van de fabriek en zet je schouders onder initiatieven met betrekking tot verbeteringen en innovatie.
  • • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel. Je zorgt ervoor dat iedereen zich inspant voor de veiligheidscultuur.

Heb je interesse?
Onze klant werkt exclusief samen met Bakker & Partners voor deze vacature. Bezorg je CV aan Katrien Hadermann via katrien.hadermann@bakker.be of bel voor meer info 0479 69 00 77!

Meer info?
Neem contact op met:

Katrien Hadermann

katrien.hadermann@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.