De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey vormt al jarenlang wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen en leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren. Covey heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt en zijn inzichten over leidinggeven, hebben het leven en werken van velen ingrijpend veranderd. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds opnieuw jonge generaties aan te spreken.
Stephen R. Covey (1932-2012) heeft er zijn levenswerk van gemaakt om mensen te laten zien hoe elk individu de regie kan nemen over zijn of haar eigen leven.
Er zijn meer dan twintig miljoen boeken van hem verkocht (in 38 talen), en De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is uitgeroepen tot het belangrijkste businessboek van de twintigste eeuw. Stephen R. Covey was een gedreven docent, organisatieadviseur en auteur, en medeoprichter van de gerenommeerde advies- en trainingsorganisatie Franklin Covey, die vestigingen heeft in 123 landen.

Vul het formulier hieronder in als je dit boek wilt bestellen.

  BEKIJK OOK DEZE BOEKEN

  50 lessen voor ondernemers

  Les 19. Investeerders overtuigen in tien slides Les 21. De bar, het kloppend hart van elk kantoor Les 30. Het model van vijftig miljoen dollar Al doende leert men en dat mag je in het geval van ondernemen zeer letterlijk...
  Bestel dit boek

  Six Batteries of Change

  Managing change has become an increasingly critical capability for today's turbulent and disruptive environment. Nevertheless, research indicates that failure rates of change initiatives remain high. In Six Batteries of Change, the authors propose a new model and a measurement tool...
  Bestel dit boek