Business Development Manager

Antwerpen
Permanent
Sales & Marketing

Voor onze klant, een scale-up werkzaam in de fintech en met focus op de automotive sector, zijn wij op zoek naar een Business Development Manager om de Belgische markt verder te ontwikkelen.

Jouw job:
_______

Voor de ontwikkeling van de Belgische markt zoeken we een ambitieuze Sales Professional met een bewezen trackrecord in zowel acquisitie als relatiemanagement. Je voelt je als een vis in het water in een klein, maar high performing team waarin het primair draait om de inhoud en om de klanten. Je bent uitstekend in staat om relaties op te bouwen en te onderhouden.
Kortom: een functie waarin je commerciële verantwoordelijkheid draagt en je graag de uitdaging (in teamverband) aangaat.

Taken en verantwoordelijkheden:

Je bent verantwoordelijk voor de volledige salescyclus: vaststellen van marktkansen, genereren van leads en het omzetten van leads in lange termijn klantrelaties.
Je zorgt voor een efficiënt en professioneel sales proces, inclusief het schrijven van een klant kredietaanvraag, verkoopplan en rapportage.
Je draagt met enthousiasme en deskundigheid het verhaal van onze klant uit aan prospects, klanten en adviseurs.
De focus ligt op het product voorraadfinanciering bij autobedrijven (merkdealers en universele autobedrijven) in de regio Vlaanderen, met mogelijke uitbreiding naar Franstalige markt.
Samen met je collega’s zorg je voor de juiste verkoopmaterialen en -pitches.
Je bouwt je eigen netwerk in de Belgische automotive sector verder uit, met dealerholdings, universele automotive bedrijven en leasemaatschappijen.
Je onderhoudt contacten met adviseurs die actief zijn in de automotive branche zoals accountants en adviseurs.
Je voert een periodieke klantbeoordeling uit, met aandacht voor commercie en potentiële risico’s.
Samen met je collega’s uit het commerciële team bouw je de propositie van onze klant en dienstverlening verder uit.

Jouw profiel:
_________

 • Je bent energiek en positief: je gaat op zoek naar een manier waarop iets wél kan slagen. En met je flexibele, gedreven en pragmatische aanpak laat je het ook slagen!
 • Daarnaast ben je betrokken, beschik je over zelfstartend vermogen en kun je goed zelfstandig werken. En last but not least; ben je een leuke collega.
 • Je beschikt over een universitair of Bachelor diploma
 • Je hebt ervaring in verkoop en relatiemanagement, met voorkeur in de financiële of bancaire sector
 • Je bent een echter ondernemer: je gaat proactief aan de slag en spot opportuniteiten en kan die omzetten in business
 • Je hebt een bewezen succes in een commerciële rol als Account-Executive, inclusief leadgeneratie, afsluiten en implementeren van nieuwe contracten
 • Je hebt affiniteit met de automotive sector
 • Je beschikt over excellente commerciële vaardigheden; naast het doen van acquisities ben je uitstekend in staat om klantrelaties te onderhouden
 • Je hebt affiniteit met data en technologie, je voelt je comfortabel bij het maken van data gedreven beslissingen en het werken in de Cloud
 • Je woont in Vlaanderen en je kan je 1 maal om de 2 weken naar Eindhoven verplaatsen
 • Je spreekt Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Frans

Het aanbod:
_________

Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een internationale scale-up binnen fintech die volop in ontwikkeling is en volop aan het internationaliseren is. Je krijgt er de kans om de business in Vlaanderen en geheel België volledig verder op te bouwen.

Je krijgt er bovendien een hoge mate van verantwoordelijkheid binnen een professioneel en gedreven team die met veel passie en kennis van zaken hun klanten bedienen.

Je komt in een vlakke structuur terecht waar directe en open communicatie de norm zijn. Een cultuur waar teamwork centraal staat en waar je inbreng gewaardeerd wordt.

Uiteraard krijg je daarvoor een aantrekkelijke verloning.
 

Meer info?
Neem contact op met:

Delphine Vanneste

delphine.vanneste@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.