CEO C-Production

Oost-Vlaanderen
Permanent
Engineering & Supply Chain

Bakker & Partners zoekt voor een toonaangevende klant in de bouwsector een visionaire en daadkrachtige CEO voor de Productiedivisie. Deze divisie omvat inhouse productie- en montagefaciliteiten voor prefab beton, wapeningsstaal, ijzervlechten, schrijnwerk, gevelbekleding en prefab-badkamers. Met drie productiesites en een team van 250 gemotiveerde medewerkers, elk onder leiding van een Operations Manager, streeft de divisie naar groei en innovatie. Als CEO speel je een cruciale rol in het versterken van de cohesie tussen deze sites en de bredere groep.
Jouw Rol:
Als CEO van de Productiedivisie neem je plaats in het executive committee en draag je bij aan de strategische richting van de groep. Je rapporteert aan de COO en CEO van de groep en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de strategie, het optimaliseren van de operationele efficiëntie en het stimuleren van innovatie.
Taken en Verantwoordelijkheden:

  • Strategisch Leiderschap: Formuleer en implementeer een toekomstgerichte visie die de strategische doelstellingen van de divisie en de groep versterkt. Ontdek en benut marktkansen om groei en winstgevendheid te verhogen.
  • Operationeel Management: Optimaliseer de dagelijkse operaties met een focus op efficiëntie en effectiviteit. Implementeer best practices en continu verbeteringsinitiatieven, en beheer het budget en de financiële prestaties.
  • Teamleiderschap en Ontwikkeling: Inspireer en motiveer een hoog presterend team. Stimuleer een cultuur van samenwerking, innovatie en verantwoordelijkheid, en investeer in de ontwikkeling van je teamleden.
  • Business Development: Identificeer nieuwe zakelijke kansen en versterk partnerschappen. Bouw sterke relaties op met klanten, stakeholders en industriepartners om de concurrentiepositie van de divisie te versterken.
  • Klantgerichtheid: Waarborg een klantgerichte aanpak in alle bedrijfsactiviteiten. Speel in op markttrends en klantbehoeften om klantentevredenheid en loyaliteit te verhogen.
  • Financieel Beheer: Ontwikkel en beheer het budget en de financiële plannen. Houd toezicht op de financiële prestaties en implementeer waar nodig correctieve maatregelen.
  • Innovatie en Productontwikkeling: Stimuleer innovatie en productontwikkeling om competitief te blijven in een veranderende markt.
  • Naleving en Risicobeheer: Zorg voor naleving van bedrijfsbeleid, industrienormen en wettelijke vereisten, en ontwikkel strategieën om risico’s te beheersen.

Jouw Profiel:

  • Je hebt een Master in een technische of commerciële richting, bij voorkeur aangevuld met een MBA of vergelijkbare managementopleiding.
  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in senior management in een productieomgeving, met een bewezen staat van dienst in groei en operationele excellentie.
  • Je bent gepassioneerd door de bouwsector en bent een inspirerende leider met een ‘leading-by-example’ mentaliteit.
  • Je beschikt over sterke communicatievaardigheden en bent innovatief en resultaatgericht.
  • Je omarmt verandering en hebt een agile mindset. Je denkt strategisch en out-of-the-box, en neemt eigenaarschap in alles wat je doet.

Ons Aanbod:
Je komt terecht in een onafhankelijk Belgisch bedrijf, een marktleider met een duidelijk groeiverhaal. Onze klant zet sterk in op het welzijn van medewerkers en creëert een omgeving waarin mensen zich gelukkig, geïnspireerd en geëngageerd voelen. Er is veel aandacht voor persoonlijke groei, impact en eigen initiatief. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding, biedt deze functie je de kans om deel uit te maken van een cultuur en een DNA dat echt het verschil maakt.
Geïnteresseerd?
Stuur je CV naar Charlotte.Castelein@bakker.be en zet de eerste stap naar een uitdagende en lonende carrière.

Meer info?
Neem contact op met:

Charlotte Castelein

charlotte.castelein@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.