Enterprise Architect Applications

Brussel
Permanent
IT

Voor onze klant, een vooraanstaande organisatie in de gezondheidszorg, zijn we op zoek naar een Enterprise Architect Applicatie.

Jouw job:

Als Enterprise Architect domein Applicatie ben je gepassioneerd door business & ICT-architectuur. Je hebt grote aandacht voor het gestructureerd werken aan een futureproof architecturaal landschap die constant evolueert door het verbeteren van oa. decision frameworks, herbruikbaarheid, performance, security, standaarden, methodologieën en het introduceren van nieuwe technologieën.

Je bent in staat om vertrekkende vanuit de Enterprise Architectuur, je ervaring en brede technische kennis gericht efficiënte oplossingen voor te stellen. Je treedt op als mentor voor agile teams en kan zaken overzichtelijk overbrengen opdat ze het architectuur landschap begrijpen en correct toepassen.

Dit betekent:

 • Je tekent de Enterprise Architectuur mee uit en ziet toe op de correcte toepassing van deze architectuur binnen de agile teams teneinde de coherentie te verzekeren.
 • Je bent binnen het Enterprise archituur team mee verantwoordelijk voor een deel aspect, waarbij je de lead neemt in het definiëren, uitschrijven en opvolgen van architectuurstandaarden, principes en richtlijnen.?
 • Je bent verantwoordelijk voor de kennisoverdracht (bvb. door het organiseren van interne workshops) en je informatie naar andere teamleden en de rest van de organisatie. Ook het uitdragen van de meerwaarde van Enterprise architectuur is hier een zeer belangrijk element in.?
 • Je onderhoudt dagelijkse contacten met de andere architecten (Solution & Enterprise), departementen binnen en buiten ICT, alsook leveranciers waar relevant.
 • Je onderhoudt een goede werkrelatie met de verantwoordelijken van één of meer business units binnen de CM Groep en participeert in de uitwerking van de “To be” architectuur en de bijbehorende business roadmaps (transitiestappen voor deze units). Bijgevolg ontwikkel je een grondige kennis over 1 of meerdere business units van de groep CM.
 • Je volgt een aantal agile teams van nabij op, geeft advies aan deze agile teams zodat ze de uitdagingen beter aankunnen en bewaakt tegelijk de naleving van het uitgezette architecturaal kader.
 • Je bouwt een netwerk uit dat je in staat stelt de technologieontwikkelingen in je vakgebied te detecteren en op de voet op te volgen.
 • Je neemt deel aan seminaries over nieuwe producten en concepten om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Jouw profiel:

 •  bezit een combinatie van strategisch inzicht, capaciteit om te werken aan de lange termijn evolutie van de architectuur en tegelijkertijd een goede technische kennis over de gebruikte technologieën en methodes.
 • Je hebt een uitgebreide ervaring in een business context, bij voorkeur gerelateerd aan een Mutualiteit of een verzekeringsmaatschappij.
 • Je hebt een grondige kennis van en ervaring met relevante technologieën en architectuur best practices op vlak van Java applicatieontwikkeling.
 • Je hebt een sterk analytisch en integrerend vermogen en kan zaken conceptueel uitdenken en vertalen naar concrete toepassingen.?
 • Je zoekt creatieve oplossingen en bent resultaatgericht, hiernaast draag je kwaliteit hoog in het vaandel.
 • Je bent enthousiast en draagt bij tot een goede teamspirit, waarbij je veel belang hecht aan samenwerking, openheid, persoonlijk engagement, …?
 • Je bent communicatief sterk, zo ben je in staat om complexe architectuur toegankelijk uit te leggen aangepast aan het doelpubliek, van directie niveau tot technische specialisten.
 • Je beheerst beide landstalen Nederlands en Frans en vind je weg in Engelstalige handleidingen.

Het aanbod:

Je komt terecht in een professionele omgeving, in een boeiende sector met een grote variatie aan IT-projecten en binnen een gedreven team. Waarbij ook geïnvesteerd wordt in persoonlijke ontwikkeling en kansen worden geboden aan nieuw talent. Je kan uiteraard rekenen op een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je ervaring aangevuld met bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, glijdende werktijden, thuiswerk, …
Werkplaats is Brussel, met de mogelijkheid om 4 dagen/week te telewerken of vanuit één van hun regionale kantoren.

Interesse?
_______

Indien jij een functie en sector ambieert waarbij je een belangrijke maatschappelijke en directe impact op het welzijn en bijgevolg op het leven van vele mensen wil. En daarbij je je kan terugvinden in waarden zoals : een warme werksfeer en mensgerichte aanpak, samen naar resultaat , klantgericht en solidair met de collega’s.
Wacht niet langer en bezorg je CV aan lieve.mommaerts@bakker.be of bel voor meer info 0478 99 23 18!

Meer info?
Neem contact op met:

Lieve Mommaerts

Lieve.Mommaerts@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.