Financieel Administratief Medewerker

Antwerpen
Permanent
Finance, Logistics

Voor onze klant, Canal, actief in de separatietechnieken, zijn we op zoek naar een

Financieel administratief medewerker

Wie is Canal?
Canal produceert en handelt in metalen- en kunststof onderdelen gebruikt in filters, zeven en ontwateringinstallaties. Canal geeft advies over en levert aan de mijn-, petrochemische, bouw- en voedingsindustrie. Vandaag telt Canal meer dan 300 klanten verspreid over 50 landen in verschillende sectoren. Alles is op maat voor de klanten. De kantoren zijn gevestigd in Sint-Katelijne-Waver.  
 
De functie
Aangezien er vandaag 8 personen op het kantoor werken, ben je in deze rol met veel zaken bezig. De focus ligt vooral op de boekhouding (inboeken aankoop- en verkoopfacturen, betalingen coderen, betalingen opvolgen (per mail). Daarnaast ben je bezig met de reporting en bekijk je de complexe order flows. Je geeft advies aan de zaakvoerders wat er verbetert kan worden. Ook ben je bezig met de raamcontracten van de industriële klanten. Je houdt de planning en stockbeheer in het oog in het ERP systeem.

Het profiel
Je hebt bij voorkeur een bachelor en al ervaring met het van A tot Z verwerken van de boekhouding. Ook schrikt debiteurenbeheer (per mail) je niet af. Je bent analytisch, je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je hebt ervaring met een ERP systeem (in dit geval Microsoft Dynamics 365) en kent je weg in Excel.

In deze KMO run je je eigen business. Je pakt actief problemen aan en werkt autonoom naar oplossingen toe. Je bezit een helicopterview. Je werkt nauw samen met de back office collega’s.

Het aanbod
Je komt terecht in een kleine, informele omgeving met een goede werksfeer. Er is een dynamische sfeer en professionele cultuur. Je hebt een veelzijdige en verantwoordelijke job.
Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijd- en eco cheques en een kilometervergoeding voor woon-werk verkeer.

Meer info?
Neem contact op met:

Tessa Kuypers

tessa.kuypers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.