Interne Auditor

Antwerpen
Permanent
Finance

De Lijn zoekt een interne auditor.

Al meer dan 30 jaar bewegen we samen duurzaam door Vlaanderen. En we weten duidelijker dan ooit naar waar. Naar slimmere mobiliteit. Nog beter voor mens, milieu en maatschappij. Daarvoor werken we samen met tal van partners, zoals de Vlaamse overheid. Zo bouwen we aan het mobiliteitsbeleid van morgen, met aandacht voor elektrificatie, digitalisering én nieuwe ecosystemen.

 

Als Interne Auditor ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, uitvoeren en opvolgen van individuele auditopdrachten. Op deze manier draag je actief bij aan een efficiënte, effectieve en integere bedrijfsorganisatie. Binnen het team zal jij de focus leggen op data-analysetechnieken en audits gerelateerd aan ICT-systemen en gedigitaliseerde bedrijfsprocessen.

 

We zoeken iemand die de essentie weet te halen uit een complexe problematiek en deze vertaalt naar werkbare aanbevelingen. Iemand die het belang erkent van open communicatie en probleemoplossend te werk gaat. Jij bent een persoonlijkheid die doortastend te werk gaat, goed zelfstandig kan werken en impact wil maken in een organisatie met maatschappelijke relevantie.

Bij voorkeur ben je in het bezit van een master diploma in een financieel-economische of ICT richting of gelijkwaardig door ervaring. en je beschikt over min. 2 jaar relevante ervaring.

 

Wij bieden:

 

  • een aantrekkelijk maandsalaris , in verhouding tot je diploma en competenties;
  • Extralegale voordelen zoals dubbel vakantiegeld, eindejaarspremie, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en nog veel meer;
  • Een job en een loopbaan waarin jij kunt evolueren en innoveren: je groeit professioneel mee met een bedrijf dat een belangrijke partner is in het maatschappelijk mobiliteitsdebat;
  • De mogelijkheid om opleidingen met betrekking tot je vakgebied te volgen en recente ontwikkelingen in de markt te bestuderen om je deskundigheid up-to-date te houden;
  • Voordelige acties met verschillende culturele en commerciële partners, zoals vakantiehuizen, programma’s om privé computers aan te kopen en groepsaankopen.

 

De Lijn vindt een goede werk-privébalans heel belangrijk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Mechelen, maar we hebben een heel aantal satellietkantoren waardoor je in het dichtstbijzijnde kantoor kan werken of van thuis uit. Daarnaast zijn er ook glijdende uren.

 

Indien je interesse hebt kan je je CV en motivatiebrief opsturen naar Kristof.Sneyers@bakker.be .

Meer info?
Neem contact op met:

Kristof Sneyers

kristof.sneyers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.