Senior Consultant

Antwerpen
Permanent
HR & Legal

Bakker Interim Management groeit! Om onze kwaliteit te blijven garanderen zijn we op zoek naar een  gedreven collega (senior Consultant) om ons team te versterken.
Heb jij door de jaren heen een netwerk opgebouwd dat jou steeds weer opzoekt omdat ze tevreden zijn over je resultaatgerichtheid en integriteit? Heb je het eerste deel van je carrière reeds achter de rug (idealiter binnen een corporate omgeving) en wens je nu jezelf heruit te vinden binnen de pragmatiek van een boetiekkantoor? Dan maken we graag kennis met je! ?

Wie zoeken we?

 • Je bent ervan overtuigd dat de snelle wereld van Interim Management helemaal jouw natuurlijke biotoop is.
 • Je bruist van energie en beschikt over een grote ondernemersdrift.
 • Je bent een netwerker die kansen ziet en ze omzet in concrete resultaten.
 • Je stelt net  ons de mens voorop en ondanks je resultaatgerichtheid heb je steeds respect voor het bredere menselijke en ethische kader

Wat typeert ons?

 • Respect en Samenwerking: Ieder van ons heeft reeds een mooie carrière achter de rug. We hebben respect voor ieders bijdrage en behouden steeds een scherpe focus op waar we samen naartoe willen. De diversiteit van onze karakters zorgt voor een breed perspectief op elke situatie.
 • Pragmatische Aanpak: We denken mee met onze klanten en kandidaten en schakelen snel. We bieden pragmatische oplossingen aan waar iedere partij beter van wordt.
 • Ethische resultaatgerichtheid:  We streven naar resultaat, maar zullen nooit het menselijke aspect en de ethiek die nodig is om deze business duurzaam uit te bouwen uit het oog verliezen.
 • Humor: Veerkracht is essentieel om succes te hebben in deze sector. Een team dat je elke dag opnieuw doet lachen is hierbij een enorme meerwaarde!

Wat bieden we aan?

 • Uitdagende projecten: Als senior consultant krijg je de kans om betrokken te zijn bij boeiende en complexe opdrachten. Je kan jezelf continu uitdagen en ontwikkelen.
 • Goed ontwikkelde klantenportefeuille: Bakker & Partners en de dochteronderneming Bakker Interim Management hebben een mooie pool aan trouwe klanten. Vanuit jouw ervaring kun je ook meteen rechtstreeks van start met deze warme contacten.
 • Vrijheid: We zijn een groeiend bedrijf dat veel kansen biedt. Dit impliceert een grote vrijheid om projecten (marketing, events, …) naar je toe te trekken.
 • Flexibiliteit: Wij geloven in maturiteit en verantwoordelijkheid. We reiken je het kader aan dat je nodig hebt om de juiste richting te vinden, maar geven je de nodige vrijheid (KPI’s, remote working,…) om je ten volle te kunnen ontplooien.
 • Marktconform salarispakket: Bij Bakker Interim Management waarderen we onze medewerkers en bieden we een competitief salaris dat past bij jouw ervaring en expertise. Naast het marktconforme salaris kun je rekenen op een representatieve firmawagen en een variabele bonus.

Heb je interesse of ken je iemand die perfect in ons team past? Neem contact op via: evelien.raes@bakker.be . We nemen graag contact met je op voor een eerste kennismaking.

Meer info?
Neem contact op met:

Evelien Raes

evelien.raes@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.