Supply Chain Manager

Antwerpen
Permanent
Logistics

Bakker & Partners gaat voor haar klant Solidus op zoek naar een

                                                   Supply Chain Manager

Als manager stuur je een team aan van ca 7 medewerkers in productieplanning, interne logistiek, warehousing/transport en materiaalplanning/aankoop. Je team is verdeeld over twee fabrieken in Hoogstraten (B) en Oude-Pekela (NL).

Je bent een gedreven en no-nonsens manager die prioriteiten voorziet en begrijpt. Die snelle gefundeerde beslissingen kan nemen en zo zijn team in actie kan zetten en kan laten ‘winnen’ en groeien in hun competenties. Een leidinggevende die ervan overtuigd is dat de toegankelijkheid, zichtbaarheid en voorbeeldfunctie op de werkvloer van een manager essentieel is voor de productiviteit, de teamgeest en de successen van zijn/haar teams, en die deze overtuiging openlijk leeft.

Kortom een nauwgezette organisator, inspirator en verbeteringsmanager. Iemand die samen met zijn team de schouders eronder zet om op vlak van supply chain de beste resultaten voor het bedrijf en haar klanten te behalen.

Je bent operationeel verantwoordelijk voor de informatie-en goederenstromen van de fabrieken. Je zorgt voor een verhoging van de snelheid en betrouwbaarheid van de leveringen.

Dat doe je door actief bezig te zijn met de logistieke data en de voorraden en het nemen van de nodige acties. Ook ben je verantwoordelijk voor de planning binnen productie, warehousing en transport.  Je beheert de goederenstromen en stemt dagelijks af met de inkoopmanager.

Je denkt na over verbeteringen binnen de supply chain: van de inkoop, toelevering en opslag van grondstoffen via de productieplanning en WIP tot de orderopvolging, opslag en uitlevering van de afgewerkte verpakkingen naar de klanten. Uiteraard speelt een correcte naleving van de regels m.b.t. orde, netheid en hygiëne ook een rol.

Je bent de inspirator en motivator tussen SC en Sales in het SI&OP proces. Je kan de perfecte brug slaan tussen de beide afdelingen om samen te werken in het voordeel van de klant EN Solidus.

Je bereidt de forecast voor als ook de budgetten rond supply chain.
Je rapporteert over de beschikbaarheid van grondstoffen en producten, orderposities, productievolumes en voorraden.

De Commercial & Supply Chain Manager Benelux is je leidinggevende. Daarnaast werk je ook nauw samen met de Operations Manager Converting Benelux.

Uw profiel

  • Bachelor of Master. Voorkeur logistiek, supply chain, automatisering en/of productieplanning
  • 7 tot 10 jaar werkervaring in supply chain of logistiek in een industriële werkomgeving. Komend uit de voeding of verpakking geniet de voorkeur
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring aan een klein team
  • Ervaring met snellopende en sterk geautomatiseerde mechanische processen
  • In staat zijn de complexiteit van de informatie-en goederenstromen te begrijpen en deze op een zeer pragmatische manier aan te sturen
  • Praktische ervaring rond kwaliteitsborging, veiligheid en hygiëne: ISO 9000, BRC, KHAM
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en goed Engels. Kennis van het Frans en/of Duits is een voordeel
  • Kennis van MS Office en ERP zoals SAP en/of Navision is belangrijk
  • Reisbereid om 3 dagen per week in Hoogstraten te werken en 2 dagen per week in Oude-Pekela (NL).

Het aanbod

Je komt terecht in een dynamische constant veranderende werkomgeving waar je samen met je team impact kan maken. Je bent de spin in het web. Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen. Op termijn kan je doorgroeien binnen het bedrijf, al zijn er in deze functie nog voldoende uitdagingen voor je.

Wij zijn Solidus. Betrokken bij onze omgeving sinds 1870. Hier krijg je mogelijkheden. Om te leren, te ontwikkelen, om het verschil te maken. Dit doen we met 1400 collega’s door heel Europa. Met hart voor techniek en gedreven door vooruitgang. Samen dragen we bij aan minder verspilling en een schonere wereld. Een internationale speler en tóch altijd dichtbij. Vol innovatie, vol nieuwe ideeën, vol kansen voor iedereen. Dus wat jouw talent of ambitie ook is. Groei zoals jij dat wilt. Bij Solidus maken we het samen!

Kom ook werken bij het bedrijf dat voelt als thuis. Groei je met ons mee?

Let’s grow together!

Meer info?
Neem contact op met:

Tessa Kuypers

tessa.kuypers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.