Technische Commerciële Adviseurs

Antwerpen
Permanent
Sales & Marketing

Ken je ERIKS al?

Nog niet?
ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie:
De industrie beter en efficiënter maken!

In België ontwikkelen de 550 werknemers met hun technologische kennis en vaardigheden totaaloplossingen. Als onderdeel van een groep, focussen we op de toekomst bestendigheid en duurzaamheid van de industrie.

ERIKS heeft in de loop der jaren diepgaande kennis opgedaan op het gebied van afdichtingen en rubbertechniek, industriële kunststoffen, stromingstechniek, aandrijftechniek en gereedschappen, onderhoud en veiligheidsproducten. ERIKS heeft eigen merken en werkt ook samen met honderden andere A-merken. Het biedt zowel standaard als maatproducten aan.

ERIKS is altijd op zoek naar meerdere Technische Commerciële Adviseurs. In deze rol werk je vanuit het kantoor in Berchem (nieuw hoofdkantoor), Asse en/of Moorslede. Je verstrekt technische informatie aan de klanten per mail en telefoon, je stelt technische offertes op, je gaat op zoek naar de beste producten en je voert orders in het systeem.

Kortom je staat in nauw contact met de klanten voor het beste advies.

We zijn op zoek naar iemand met een technisch of commercieel diploma. Iemand die al een eerste ervaring heeft in de industrie en ervaring heeft op een binnendienst. Iemand met affiniteit voor technische producten en oplossingen. Iemand die graag mee nadenkt met de klant.
Je bent klantgericht, proactief, kan prioriteiten stellen en oplossingsgericht.

Wat biedt ERIKS jou?

Je krijgt bij je start interne e-learning opleidingen om je productkennis op te bouwen. Daarnaast kan je elke dag terugvallen op de kennis van je collega’s. Binnen ERIKS kan er veel voor je ontwikkeling. Binnen je functie of na enkele jaren naar een andere functie. Covid heeft ervoor gezorgd dat je ook 2 dagen per week thuis kan werken. Daarnaast zijn er flexibele uren en glijtijden. En wat denk je van het splinternieuwe hoofdkantoor in Berchem? Een feestje om van daaruit te mogen werken.

Je ontvangt een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen. Los van het hybride werken, ontvang je 32 dagen verlof, een collectieve bonus, verzekeringen, maaltijd- en ecocheques en een 100% terugbetaling van je openbaar vervoer kosten naar het hoofdkantoor in Berchem. Wil je liever op de fiets? Dat kan ook via een fietsleaseplan (wel pas na enkele maanden mogelijk).
 

Vandaag zoeken we voor de Business Units Gaskets, Hoses & Hydraulics, Vales & Instrumentations, Tools Maintenance & Safety en Sealing & Polymer de technische commerciële adviseurs. Weet je nog niet welke business unit het beste bij je past? Geen nood, we bekijken dit samen tijdens een gesprek.

Meer weten? Stuur je CV naar tessa.kuypers@bakker.be of bel naar +32 477 75 00 38. Tot snel!

Meer info?
Neem contact op met:

Tessa Kuypers

tessa.kuypers@bakker.be

SOLLICITEER METEEN VIA DIT FORMULIER

Voer al uw gegevens correct in en voeg uw CV en motivatiebrief toe.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.