50 lessen voor ondernemers

50 lessen voor ondernemers

Les 19. Investeerders overtuigen in tien slides
Les 21. De bar, het kloppend hart van elk kantoor
Les 30. Het model van vijftig miljoen dollar

 

Al doende leert men en dat mag je in het geval van ondernemen zeer letterlijk nemen. Een succesvol ondernemer worden, is een proces van hard werken en leren met vallen en opstaan. Een toverformule voor succes bestaat niet, maar met de juiste lessen kom je al een heel eind.

 

In 50 lessen voor ondernemers onthult Jürgen Ingels zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft concrete en praktische tips over hoe je je bedrijf naar het volgende niveau tilt. Van operations tot businessmodel, marketing en sales, de samenstelling van je team en de financiële opbouw van je onderneming.

 

Aan de hand van persoonlijke anekdotes illustreert Jürgen zijn ondernemersverhaal, dat ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep. Met dit boek wil hij inspireren, zijn passie voor ondernemerschap en technologie doorgeven en andere ondernemers helpen hun obstakels te overwinnen.

Vul het formulier hieronder in als je dit boek wilt bestellen.

  BEKIJK OOK DEZE BOEKEN

  Measure What Matters

  Measure What Matters teaches you how to implement tracking systems into your company and life that will help you record your progress, stay accountable, and make reaching your goals almost inevitable. Legendary venture capitalist John Doerr reveals how the goal-setting...
  Bestel dit boek

  Het juiste doen als niemand kijkt

  De maatschappij oefent extreme druk uit op organisaties. Zij is jury, rechter en beul in één. De bonusdiscussie bij ING is daar voorbeeld van. Alles draait om de verwachtingen van interne en externe stakeholders en om hieraan tegemoet te komen...
  Bestel dit boek