Home » 50 lessen voor ondernemers

50 lessen voor ondernemers

50 lessen voor ondernemers

Les 19. Investeerders overtuigen in tien slides
Les 21. De bar, het kloppend hart van elk kantoor
Les 30. Het model van vijftig miljoen dollar

 

Al doende leert men en dat mag je in het geval van ondernemen zeer letterlijk nemen. Een succesvol ondernemer worden, is een proces van hard werken en leren met vallen en opstaan. Een toverformule voor succes bestaat niet, maar met de juiste lessen kom je al een heel eind.

 

In 50 lessen voor ondernemers onthult Jürgen Ingels zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft concrete en praktische tips over hoe je je bedrijf naar het volgende niveau tilt. Van operations tot businessmodel, marketing en sales, de samenstelling van je team en de financiële opbouw van je onderneming.

 

Aan de hand van persoonlijke anekdotes illustreert Jürgen zijn ondernemersverhaal, dat ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep. Met dit boek wil hij inspireren, zijn passie voor ondernemerschap en technologie doorgeven en andere ondernemers helpen hun obstakels te overwinnen.

Vul het formulier hieronder in als je dit boek wilt bestellen.

  BEKIJK OOK DEZE BOEKEN

  The CFO in pole position

  Leading next-generation decision-making in a data-driven organization. Like in Formula-1 racing, decision-making is crucial for business success and can be the difference between a checkered flag or the gravel pit. Decisions are increasingly made based upon data, but which function...
  Bestel dit boek

  Waarom vrouwen minder verdienen

  In ‘Waarom vrouwen minder verdienen’ rekent Sophie van Gool af met mythes en meningen over gelijke beloning. Vrouwen verdienen namelijk nog steeds minder dan mannen, ook voor vergelijkbaar werk. In een werkend leven lopen zij gemiddeld € 300.000 mis. En...
  Bestel dit boek